Hääpäivän meikkivinkit

Ennen päivää:
1) Käy läpi hiukset, iho, ja kynsienhoitotuotteet järjestelmästi vähintään 6-8 viikkoa ennen vihkimistä. Aloita säännölliset kasvohoidot, manikyyrit ja pedikyyrit ja kysy kosmetologilta  laadukkaita kauneus tuotteita, jotka sopivat sinulle.
2) Hyvä aurinko suoja on vähintään 20 SPF.
3) Jos työ vaatii stressiä ja jännitystä, mene rentouttavaan hierontaan tai aromaterapiaan. Näin vapaudut stressistä ja tummista silmän alusista.
4) Nuku hyvin ja juo riittävästi vettä. Iho ja hiukset voivat hyvin.
5) Varaa ainakin 3-4 kuukautta aikaa etsiä hääpuku ja puoisolle sopivat värit pukeutua juhla päivänä.
  
Juhla päivä: 

1) Meikkaus olisi tasapainotettava morsiamen pukuun ja koruihin.
2) Samaa pitäisi soveltaa vuorokauden ajankohtaan jolloin juhlat pidetään. Esimerkiksi jos häät ja vastaanotto ovat illalla, voidaan ehostaa raskas meikki, mutta jos on menossa naimisiin aamulla, pitää ehostuksen olla kevyempi.
3) Kauden häät on myös asia, joka vaikuttaa meikin valintaan. Keväällä tai kesällä valo asettaa omat vaatimuksensa jolloin käytetään mieluiten pastellisävyjä, kun taas talvi häät tuovat esille täydellisen kirkkaan ja lämpimämmät sävyt.
4) Silmien meikki tulisi olla tasapainossa huulten kanssa. Luonnollinen silmämeikki näyttää parhaimmalta.
5) Muista myös kaula, korvat, selkä ja käsien ulkonäkö ja ehostus. Ja jos menet naimisiin kesäkuukausina, yritä istua ilmastoidussa huoneessa, tai ainakin tuulettimen lähellä niin, että et hikoile.
Nämä ovat perusvinkkejä morsiammelle, mutta tärkeintä on, että jos haluat näyttää säteilevältä kyseisenä päivänä, ole iloinen ja anna säteilyn tulka sisältä päin!

asic Make Up Tips For A Spring Bride From Best Kolkata Fashion Designer

(Tietolähde: http://www.articlesbase.com/cosmetics-articles/basic-make-up-tips-for-a-spring-bride-from-best-kolkata-fashion-designer-1988764.html#ixzz0x30jshHS)


Popular Posts