10 Espanjalaista vaatemerkkiä jotka sinun tulisi tietää

Stradivarius
Terveiset Madridista, kaupungista joka tunnetaan monumentaalisena, boheemina, modernina, charmikkaana ja tietenkin yöelämästään!  

Vaikka en voinut saada tarpeekseni museoista kuten Prado ja Reina Sofia, viehättävistä Cibelesin suihkulähteistä, Royal Palacesta, Alcalá Gatesta, Retiro Parkista, vastustamattoman aistillisesta flamenco tanssista ja kaikesta taiteesta ja musiikista ympärilläni, tässä on kaupungin mielenkiintoinen osa: tässä Espanjan pääkaupungissa sattuu myös olemaan merkittäviä kansainvälisiä kohteita muotitietoisille! Balenciaga, Manolo Blahnik, Mango, Zara, del Pozo, Paco Rabanne, Felipe Varela ovat kaikki Espanjan omia brändejä!

Vaikka Madridissa on melko ruuhkaisia ostoskatuja kuten Salamanca ja Fuencarral, valitsin Salamancan  - tunnetaan myös muodin "Golden Mile" - ja vietin suurimman osan ajastani kaduilla kuten Claudio Coello ja Calle Lagasca, Calle Hermosilla, Calle Serrano jne.
 


Johtavat kauppaketjut (kuten Zara, Mango, Pull & Bear, Bershka, Caramelo, Hoss Intropia, Custo Barcelona, Desigual, Naisten Secret, Maxmara, Longchamp) tarjoavat elegantit rakennukset täynnä ylellistä muotia; Manolo Blahnik, Agatha Ruiz de la Prada, Roberto Verino, sekä Carrera y Carreran uskomattomat korut. Lumoavat jalkineet kuten Farrutx ja kansainvälisiä merkkejä kuten Chanel, Armani, Valentino ja Gucci.

10 vaikuttavinta espanjalaista vaatemerkki brändiä:

Yksinomainen Madridilainen brändi jota leimaa nykyajan kultti naisten vaatteissa, sekä ainutlaatuinen filosofia - "häikäisevät mekot". Tulosteet ovat erityinen tavaramerkki Hoss Intropialle, jotka kaikki on suunniteltu ja valmistettu itse. Hoss Intropiassa on kyse epäsovinnaisista ​​yksityiskohdista, kirjonnasta, helmikoristelusta ja meleeratusta tekstuurista - boheemi tytön unelmasta! 

Espanjan suurimman tavaralon El Corte Inglèsin brändi on Sfera. Brändi on tunnettu mukavista muotivaatteista, jossa on suuri valikoima trendikkäitä asusteita rennoille nuorille naisille aina hienostuneempaan suuntaan​​. Käytännön muotia erittäin hyvällä hinnalla! Se on saatavilla kaikissa Espanjan suurimmissa kaupungeissa ja maissa, kuten Portugalissa, Kreikassa ja Meksikossa.

Estoton ja uhrautuva Espanjalainen brändi Blanco myy casual chic ja kaupunkien grunge-tyyliin sopivia tarvikkeita ja vaatteita nykyajan miehille ja naisille, jotka etsivät jatkuvaa muutosta. Ne tarjoavat trendejä, mutta ovat edullisia. Hieno brandi varastoida joitakin monipuolisia, mutta mielenkiintoisia perusasioita omaan vaatekaappiin. 

Massimo Dutti - maailmankuulu espanjalainen brändi Inditex ryhmässä on usein parhaimmilla paikoilla ympäri maailmaa. Se tarjoaa laajan kokoelman upeaa high-end muotia, vapaa-ajan vaatteita, ja on riippumaton miehille ja naisille. Tämä merkki on nykyaikainen, tunnettu virheettömästä muotoilusta, gen-next kankaista, kuten luonnonmateriaaleista, hienoista kuvioista ja innovatiivisista sekoituksista. Vaikka se on hieman kalliimpi kuin muut kaupat Inditexillä, se on täysin sen arvoinen, korkea laatu ja kosmopoliittisuus, tyylikäs ja se tarjoaa erinomaista mukavuutta.
 
Stradivarius - Hauska vaatemerkki, joka vastaa nuorten naisten 15 - 30v vaatimuksiin, jotka etsivät kuuminta trendiä muodissa ja ovat innoissaan yhdistellessään vaatteita ja löytäessään niistä persoonallisen muodon. Itsenäinen ja naisellinen kokoelma heijastaa nuorekasta näkymää muotiin, joka tarjoaa viimeisimmät trendit, mallit, kankaat ja asusteet.

Tämä eklektinen ja omituinen vaatemerkki kuuluu Inditexin vaateryhmään (sama ryhmä, joka loi Zaran ja Mangon). Bershka luo muotia ja malleja nuorille jännitystä hakeville ihmisille, jotka ovat erittäin tietoisia uusista suuntauksista. Naisten linjaan kuuluu kaksi merkkiä:

     Bershka, joka vastaa naisten muoti tarpeeseen. Se tarjoaa laajan valikoiman farkkuja, iltapukuja, vapaa-ajan asuja ja muotia.
     BSK tarjoaa johtavia trendejä nuoremmille tytöille, inspiraationa musiikki, epäjumalat, rocktähdet jne ...

Miesten osasto tarjoaa paljon enemmän kuin pelkästään muodikkaita farkkuja jotka kuuluvat pojille - tämä tuotelinja tarjoaa rentoa, urheilullista muotia.


Urbaani vaatemerkki Pull & Bear on saatavilla sopivaan hintaan nuorille, jotka karttavat stereotypiota ja etsivät rentoa muotia. Pull & Bear keskittyy uusimpiin kansainvälisiin trendeihin, sekoittamalla niistä vaikutteita uusista teknologioista, sosiaalisista liikkeistä, New Yorkin humusta ja uusimmista taiteellista tai musiikillista kehityssuunnista

Maailmanlaajuisesti tunnettu vaatemerkki Armand Basi on 25 ja 35 vuotiaiden miesten ja naisten välillä. Arvostettu brändi, jolla on selkeä visio ja vahva kokoelma mukavia, moderneja vaatteita jotka ovat erittäin laadukkaita, että tietenkin hieman korkeampi hintaisia. Se tarjoaa täydellisen elämyksen hajusteita, kelloja, silmälaseja, vöitä, koruja, kenkiä, asusteita ja tekstiilejä keittiöön.

Kosmopoliittinen vaatemerkki nuorille miehille ja naisille. Springfield tarjoaa monenlaisia ​​kokoelmia farkuissa, takeissa, paidoissaneuleissa eurooppalaiseen henkeen. Urbaani, rento, tyylikäs,  jossa on kuitenkin poikkeuksellisen hyvä hinta-laatu-suhde...


Minimalistinen espanjalainen naisten vaatemerkki Adolfo Dominguez, on mielenkiintoinen perintö räätälöidyistä vaatemalleista 50-luvulta lähtien. Tänään, brändistä huokuu tyylikäs ja klassinen ready-to-wear muoti. Naisten puvut, jotka ovat kaarevia, anatomisen maukkaita jotka saavat viehätyksensä ylellisistä kankaista, kuten silkki.    

 

Popular Posts