Huippumallit siivittävät Espanjan menestystä maailmalla 
Espanjan muoti tunnetaan ympäri maailmaa sen suunnittelijoiden, arvostettujen kansainvälisten muotimerkkien ja mallien ansiosta.
 
Espanjalaiset suunnittelijat, mallit ja kansainväliset tuotemerkit ovat kaikki saavuttaneet suurta kiitosta ja kunniaa Milanossa, Lontoossa, New Yorkissa, ja Pariisissa. Niin kevytmieliseltä kuin maailman huippumuoti voi tuntua, se on miljoonien dollareiden teollisuutta, joka ei ainoastaan ​​auta kansallisia yrityksiä ansaitsemaan liikevoittoja, mutta tekee Espanjasta maana tunnettua ympäri maailmaa ja edistää Espanjan kielen opiskelua.


Zara on yksi esimerkki espanjalaisesta yhtiöstä, joka on tuonut muodin kautta mainetta Espanjalle. Vaatetusalan yrityksistä on parhaiten tunnettu Inditex, muoti imperiumi koostuu sadoista tehtaista ja 1080 kaupoista 33 eri maassa.Inditex on puettu kuluttajien ylle Euroopassa, Amerikassa, Japanissa ja Lähi-idässä.
Yhtiö sai ylimääräistä julkisuutta, kun amerikkalainen huippumalli Cindy Crawford ilmestyi yllätys ostoksille Zaran myymälään Kanadassa. Muotialan yrittäjät käyttävätkin huippumalleja kasvoinaan eri mallistoille ja luovat näin mielikuvaa käyttäjille.


Inditex ja Zara eivät ole ainoita yrityksiä, jotka osaavat kulkea tiensä ulkomaan markkinoille. El Corte Inglés, Loewe, Camper, Mango tai Pronovias ovat myös saanut paljon kansainvälistä huomiota. Espanjalais yritys Pronovias valmistaa morsiuspukuja, ja se on maailman suurin tuottaja alalla. Sen perustamisesta lähtien vuonna 1965, yhtiön menestys on vain kasvanut. 100 Pronovia myymälää Espanjassa, yksi Pariisissa, yksi New Yorkissa ja merkkiä myydään 1000 eri myymälässä 40 eri maassa. Mango on toinen monikansallinen vaatetusalan yritys, jolla on yli 100 myymälää ympäri maailmaa. Vuonna 1998 Mangon laajeneminen oli uskomatonta, se avasi keskimäärin 10 uutta myymälää kuukaudessa. Kiina ja Intia ovat uusimmat maat Mango myymälöiden voitto kulussa ja yhtiö työllistää nyt yli 4000 ihmistä.Kuuluisien liikkeiden takana on joukko espanjalaisia suunnittelijoita, jotka ovat kiireisiä asettamaan uusia muotivirtauksia markkinoille. Jotkut ovat vakiinnuttaneet asemansa ensin Espanjassa ja sitten suunnanneet muihin maihin, toiset ovat ensin itse muissa maissa ja myöhemmin saanut paljon kunnioitusta Espanjassa.


Merkittävimpiin Espanjalais suunnittelijoihin kuuluvat Antonio Miró, Agatha Ruiz de la Prada, Pura López, joiden tuotteita myydään Aasiassa, Australiassa, Latinalaisessa Amerikassa, ja suuressa osassa Eurooppaa. Sitten on Amaya Arzuaga, Pedro del Hierro, Paco Rabanne, joiden malleja myydään kansainvälisesti.


Sevillians Victory ja Lucchino mallistot löytyvät parhaista myymälöistä New Yorkissa, Pariisissa, Italiassa, Saksassa, Isossa-Britanniassa ja Japanissa. Muut suunnittelijat ovat tulleet tutuiksi liittymällä ryhmiin, kuten Asociación Textil de Galicia, joka on kuuluisa jäsenistään mukaan lukien Adolfo Domínguez, Javier Cañas Caramelo ja Roberto Verino. Jokainen jäsen luo miljoonia euroja vuosittain. Koska ryhmän jäsenet on auttanut heitä tulemaan tunnetuksi kansallisesti ja kansainvälisesti.


Espanjalaiset mallit ovat myös vaikuttaneet suuresti Espanjan muodin kansainvälisesti tunnetuksi tuloa. Ei ole harvinaista nähdä kuvia Espanjalais huippumalleista, kuten Eugenia Silva, New Yorkin 5th Avenuella. Eugenia on myös mallina muotinäytöksissä, Yves Saint Laurent, Prada ja Christian Dior. Hän on myös esiintynyt Italian ja Amerikan Voguen kannessa ja hän on tehnyt mainoksia Oscar de la Rentalle ja Cliniquelle.
Vanesa Lorenzon imago on myös ollut valtava mainospanos Gapille. Esther Cañadas, Inés Sastre, Laura Pone, Nieves Álvarez, Judith Masco ja Verónica Blume ovat myös Espanjalais malleja, jotka ovat kulkeneet runawayllä ympäri maailmaa ja ovat auttaneet tuomaan tunnustusta Espanjaan ja Espanjan muotitaloille.
Popular Posts