Avain trendit talvikaudelle

Espanjassa kesän jatkuessa on hieman vaikeaa ajatella vielä talvivaatteiden hankkimista vaatekaappiin. Kesän alennus myynnit ovat meneillään ja nyt saa vaatteita jopa 70 % alennuksella. 
 
Kysymys kuuluukin mihin laittaisi rahansa tänä talvena? Syksyn ja Talvi muodin saralla on jälleen useita tyylejä edustettuna...tässä avain tredit tulevalle kaudelle.



1980

Kyllä, totta se on 80-luku on tullut jälleen takaisin. Ylisuuret pehmustetut olkapäät ja bleiserit. Jos raha on tiukassa, kannattaa olla investoimatta liian paljoa tähän suuntaukseen, kuten kaikki tiedämme pehmustetut hartiat eivät ole kauaa muodissa kerrallaan ja tulevat aina vaan uudelleen.


Army look

Jos sinulla ei ole vielä army takkia nyt on korkea aika investoida sellaiseen tai tiukkaan bleiseriin jossa on natsat olkapäillä ja isot pyöreät napit kadessa rivissä etumuksessa. Värit ovat murretuuja harmaita ja ruskeita.

Sametti

Sametti tekee materiaalina suuren paluun tänä syksynä...huuaah! Onhan se luxusta pukeutumiseen:) Älä unohda kuitenkaan pukeutuessasi sametti takkiin tai hameeseen samettihattua joka on myös piste iin päälle tänä syksynä. Jos haluat olla todella trendikäs älä unohda kullan- tai pinkin väristä mekkoa tänä syksynä!

Musta ja valkoinen

Tänä talvena huippumuotia on edelleen silkka musta, yksivärisyys. On jopa rohkeampaa pukeutua nyt valkoiseen paitaa ja mustiin housuihin, mutta älä ujostele mennä ulos mustavalkoisena! 

Musta

Kuten aina musta on hallitseva väri kaikissa syksyn ja talven kokoelmissa. Se asetetaan jyrkästi vastaan joitakin kirkkaita värejä kuten pinkkiä ja punaista. 

Tweed


Tweed on erinomainen investointi myös tuleville vuosille. Se on ajaton klassikko ja helppo yhdistellä talvella villaneuleisiin ja talvisaappaisiin.

Solki kengät

Gladiaattori sandaali ovat saaneet talvi-ilmeen ja alustakseen korot ja saappaat. Lisäksi kengät ovat hyvin räätälöityjä ja niissä on sotilaallinen vaiutelma tällä kaudella. Pakko hankinta kaikille muotia seuraaville!

Punainen

Tänä syksynä punainen saa ihosi hehkumaan ja kannattaakin panostaa ehdottomasti Scharlet tyyliseen mekkoon.

Tekstit: nhjstyle.com

Popular Posts