Henna tatuoinnit

"Henna yö" on muinainen egyptiläinen perinne ja sitä on vietetty yleensä ennen häitä. 




Illan aikana morsiamen perhe tuo Hennan jonka tarkoituksena on valmistella morsian hää iltaa varten. Morsiamen perhe ja hänen naispuoliset ystävät kerääntyvät yhteen ja koristelevat morsiamen kädet ja jalat Hennalla. Henna illassa huone ympäröidään kynttilöin ja vieraat nauttivat yhdessä olosta ja morsiamen viimeisestä illasta ennen hääseremoniaa laulaen ja pitämällä hauskaa yhdessä.


Nykyään useimmat Henna taiteilijat suunnittelevat tätä yötä morsiamen kanssa yhdessä. Erityiset vaatteet yllään pidetään pienimuotoiset juhlat. Morsian ja jotkut naispuolisista ystävistäkin maalataan Hennalla. Henna väri on valittava ihonvärin mukaan.
Esimerkiksi, jos iho on melko vaalea, voit käyttää viininpunaista tai mustaa Henna. Kuitenkin, jos ihonväri melko tumma on parempi käyttää mustaa hennaa jota suosii useimmat tytöt.



Tässä ohje kuinka käytät hennaa:

Henna lisätään kuumaan veteen ja sekaan laitetaan muutama tippa sinappiöljyä. Levitä muutama tippa sinappiöljyä tai sitruunamehua myös käsiin. Päätä mitä kuvioita haluat käsiin ja jalkoihin. Kätevintä on käyttää kartion tai putken muotoista esinettä joka on täynnä Henna taikinaa ja tehdä tatuointi suoraan iholle. Voit tehdä tämän myös itse.




Kartion muotoinen esine tai suppilo voi olla muovinen arkki 18 cm x 18 cm kokoinen. Muotoile se kartioksi ja tee siihen kapea reikä. Käytä lusikkaa täyttäessäsi kartion Henna seoksella.
Taita kartio ja sulje sen yläosa vuotamisen estämiseksi. Käytä teippiä vahvistaaksesi kartiota  ja varmista, että Henna ei vuoda ulos siitä. Sen terävästä päästä voit nyt tehdä kuviot suoraan iholle.


Parhaiten ihon koristeluun soveltuu burgundi Henna. Jos haluat käyttää mustaa Hennaa voit lisätä mustaa väriainetta värjäykseen liuottamalla sen kuumaan veteen Hennan kanssa.
 
Mitä jos en osaa piirtää tatuointia itse?
Joitakin valmiita Henna tatuointi tarroja on saatavilla markkinoilla. Tarra laitetaan iholle ja voit alkaa heti maalaamaan kuviota. Kun olet poistanut tarran löydät halutun kuvion iholta. Tämä on erittäin helppo ja yksinkertainen tapa ja tarroja on saatavilla useimmista Bazaareista.


Vielä muutamia vinkkejä:
Älä pese käsiäsi tai ihoa vedellä ja saippualla sen jälkeen kun olet käyttänyt Hennaa koska se tekee kuviosta vaalean ja mahdollisesti poistaa kuvion, voit vain rapsuttaa sen pois iholta, kun se on kuivunut. Älä myöskään koskaan käytä öljyä sisältäviä tuotteita Hennan kanssa.




Nyt on tullut markkinoille glitter-värilliset ruusut ja lehdet, jotka voit piirtää suoraan iholle ja sitten maalata ne. Voit maalata kuvioita kimalteen kanssa, joka saa Hennauksen näyttämään uudelta ja hienostuneelta.




Popular Posts