Chanel´s Resort 2011

Chanel on yksi suosituin merkki sekä naisille että miehille ja sille on tyypillistä jatkuva muutos ja hämmästyttävä luomiskyky vaatteissa.

Chanel kokoelma on aina täydellinen ja erittäin kattava, se tarjoaa asiakkaalle kaikki mitä hän tarvitsee eri tilanteissa ja paikoissa. Chanel's Resort 2011 kokoelma on niin erikoinen, ja se sisältää monia malleja eri käyttötarkoitukseen aamusta iltaan.


Suunnittelija Karl Otto Lagerfeld on niin luova ja nero mies, että hän teki Rivera elokuvan näyttelijöille asut. Kokoelma oli täynnä innokkaita malleja, monia tyylejä, hämmästyttäviä värejä, täydellistä tyylikkyyttä sekä miehille että naisille.


Mukana oli värikkäitä kylpytakkeja, rentoon kesään sopivia ihana raidallisia tohveleita, erittäin kauniita pitkiä mekkoja ja naisellisia neule leningkejä päivä käyttöön.
Trendikäs vaaleanpunainen sopii tytöille, farkut ja niihin sovitetut lyhyet takit, Hameiden kanssa naiselliset puserot.


Iltaan tummat mekot, joissa on enemmän yksityiskohtia. Mokka mikro hameet yhteensopivin takein.Chanel ei unohda tyylikkäitä uimahousuja, joka vaihtelee bikineistä, yksiosaiseen, tavallisesta ja painettuihin pukuihin.
(Chanel Resort 2011 Collection)

Popular Posts