Benidorm Dance Clubs

KM Dance Club Benidorm 

Suurin Benidormin discoista on kapasiteetiltaan 5000 asiakkalle. Se sisältää 3 tanssilattiaa, ulkona puutarhassa omat tilat, 12 baaria ja uima-altaan. Paikka tunnetaan seksikkäänä ja upeana discona viettää yöelämää. Discossa soi viimeisimmät hitit ja tarjolla on erilaisia tapahtumia. KM Disco on yksi tärkeimmistä paikoista viettää yötä Benidormissa, tanssia läpi yön kunnes kirkas auringonpaiste nousee aamulla. Klubi houkuttelee säännöllisesti esiintyjien kärkinimiä paikalle ja viimeisimpiin DJ:n on kuulunut Judge Jules, Lisa Loud, Jeremy Healy ja Brandon Block.  
Entry n. 25 € sis. ilmaisen juoman & T-paidan.

Myös KM Beach Club & Bar:iin on vapaa pääsy - Levante Playa - on avoinna ympäri vuodenaina klo 11 alkaen. Se on 1000 asiakkaan kapasiteetin klubi.Päivä aikaan on tarjolla hyvää kahvia ja pikkupurtavaa!



KU Dance Club Benidorm
sisään 25 € sis. ilmaisen juoman

Manssion Dance Club Benidorm

sisään 25 € sis. ilmaisen juoman

Privilege Xsisään 25 € sis. ilmaisen juoman


Penelope Beach Club & Bar - Levante Playa - avoinna ympäri vuoden 


Tyylikäs upea paikka. Ollut toiminnassa 21 vuotta aivan Levante beachin vieressä. Aina hyvääclubi musiikkia ja go-go tanssijoita. Ylemmän tason terassibaaristä näkymät rannalle. Asiakas kapasiteetti 1000 +  365 päivällä kahvilan puoli, jossa välipalat jakahvit.  

Sisään 25 € sis. ilmainen drinkki



Popular Posts