Carreralle tytäryhtiö Aasiaan


Kuten muutkin Espanjan merkit, Carrera y Carrera etsii uusia reittejä kasvua ajatellen keskeisillä ja kehittyvillä markkinoilla.
Vuonna 2010 se päätti perustaa toimintansa keskuksen Tokiossa josta koordinoidaan laajentumista Aasiassa. Tytäryhtiö cyc Aasia auttaa sitä ratkaisemaan tavoitteiden esteitä ja saamaan jalansijaa johtavan vähittäiskaupan alueella, pääasiassa shop-in-shopit ja vähittäiskaupan aloilla. 


Japanissa Carrera y Carreran shop-in-myymälät ovat Mitsukoshi tavarataloissa Sapporossa (huhtikuu 2009) ja Takashimaya Shinjuku Tokiossa (huhtikuu 2010). Tämän vuoden kesäkuussa avattiin putiikki Takashimaya Tachikawassa ja vastikään kunnostettuun Mitsukoshi Ginzaan. 

 
Sen kunniaksi brändi on käynnistänyt erityispainoksen Sun ja Shade riipuksista joihin tulee valkokultaa ja sininen topaasi. 


Carrera y Carrera jatkaa kasvuaan Aasiassa luoden uusia myyntipisteitä Kiinassa, Hongkongissa, Koreassa ja Taiwanissa. Se toimii jo Kuala Lumpurissa, Malesiassa ja Kiinan kaupungeissa kuten Macaonissa ja Hongkongissa, ja on juuri avannut shop-in-shopin Takashimayan tavaratalooon Singaporessa. Toinen myymälä avataan Sands Casino marraskuussa. 


Yli 70%  yhtiön myynnistä on suunnattu tällä hetkellä ulkomaan markkinoille.

Tutustu tarjontaan
www.carreraycarrera.com/

Popular Posts