Hulluna kurveihin


Näyttelijä Christina Hendricks on saanut muotimaailman sydämet pamppaamaan ja laittamalla ylleen tiukasti rinnat esiintuovia vaatekappaleita. 


'Dubbed Mad Men' vaikutus on poikinut retro suuntauksen jossa vyötäröä korostavat hameet, korsetti-tyyliset topit ja Fifties leningit on tulleet takaisin.


"Ah naisia, naisia, ...," Marc Jacobs huudahti artikkelissaan jossa hän kuvailee Louis Vuittonin syksy ja talvi muotia selvästi hienostuneena kokoelmana. "Halusimme juhlia kauneutta itseisarvona ja iloita naisena olemisesta."


Ja Jacobs ei ollut ainoa suinpäin femme fatalea esittelevä suunnittelija catwalkeilla: Dries Van Noten, Prada ja Fendi kaikki esittelivät tyyliä täydellä teholla.


Älä masennu, jos olet enemmän päärynä tyyppiä vartaloltasi  - vaikka tiimalasi puuttuisi löytyy näitä vaatteita jokaiselle.


Mikä nainen olet eniten?

 
Asiallinen
Tyyli: Maija Poppanen koko hameessa.  Ympyrä hameita, jotka jäävät pituudeltaan reilusti alle polven.Korostaa tiimalasi siluettia korsetti-tyylisellä yläosalla.Investoi:  Pitkiin käsineisiin. Käytä nahkaa jos haluat lisätä kissanpentu vaikutelmaa. 

 
Sexy sihteeri
Kaino ja hienostunut. Mekkoja ja nappi puseroita kauluksin sekä räätälöityjä hameita.Silmälasit lisäävät täydellistä ilmettä.
Investoi: lyijykynä hameeseen. Se on erinomainen vaihtoehto tämän kauden hameista, ja antaa sinulle naisellisen joustintuen kun kävelet - korot ovat välttämättömät.


Girly Viattomuus
Super-söpö naiivius.
Ladyliken ei aina tarvitse merkitä aikuista suuntausta. Komerosi ovat täynnä liioiteltuja vyötärö leninkejä, kuviollisia sukkahousuja ja korkokenkiä joita käytät nilkkasukkien kanssa.
Investoi: Fifties-vaikutteisiin mekkoihin.

 
Vintage
Liioiteltu nostalginen estetiikka, elegantti ulkonäkö.
Ajattele cameo rintakoruja, avokkaita ja tekoturkista ja olet puolimatkassa Hitchcock sankarittaren muutosta.
Investoi: kehystettyyn laukkuun. Ei ole väliä onko sinulla farkut tai nahkatakki, tyylikkään käsilaukun heiluessa käsivarressa näytät hienostuneelta. 




Popular Posts