Jalkineiden tuotemerkki PIKOLINOS markkinoille kevät/kesä 2011

Kaksi espanjalaista tuotemerkkiä työskentelee paikallisyhteisöjen kanssa Keniassa ja Perussa erilaisissa tukihankkeissa. 

Espanjan muoti yritykset tekevät niiden kantaa kestävää kehitystä. Yksi niistä on jalkineiden tuotemerkki PIKOLINOS, joka on vakiinnuttamassa myyntiä Masai Marassa, Keniassa. Se toimii paikallisten naisten kehittämän toinen kokoelma parissa jossa esiintyy Masaille tyypillisiä malleja ja kuvioita. 


Työ Masai naisten parissa tarjoaa värikästä identiteettiä ja kulttuuria, tuote on kansainvälisillä markkinoilla kevät / kesä 2011 aikana. 


Alusta alkaen PIKOLINOS on yhdistelmä alkuperäistä käsityötaitoa state-of-the-art, joka takaa kuluttajille laadukkaita jalkineita. 


Ekologisten jalkineiden tuotemerkki El Naturalista perustettiin sosiaalisena hankkeeena vuonna 2004, joka keräsi varoja useisiin koulutushankkeisiin. 


Sen kaksi ensimmäistä tukiohjelmaa perustettiin Perussa, joista yksi on nyt valmis, se auttoi opettajia maaseudulla Piurassa, Pohjois Perussa. Yhtiö auttaa rakentamaan "Ciudad de la Esperanza" (City of Hope), johon sisältyy koti vammaisille ja hylätyille lapsille Arequipa, ja se tunnetaan Home of Hope. 


Home of Hope hanke on saanut tukea jalkine kokoelmasta joka perustettiin vuonna 2004, joka tunnetaan nimellä Nasca. Se on Perun kulttuurin innoittama. 



El Naturalista toimii yli 45 maassa, vientiä on yli 90% tuotannosta. Sen päämarkkinat on Yhdysvallat, jonka jälkeen tulee Saksa.

Popular Posts