Maria Malon kokoelma Yhdysvaltoihin



Espanjan ja Euroopan markkinoille sijoittunut, seksikäs, Latino,  muoti-suunnittelija María Malo ja Mala Mujer ovat päättänyt valloittaa nyt Amerikan, ratsastaen "latinisation" idella, joka on kauaskantoinen tavoite koko mantereelle, kertoo María itse.

Madrid-syntynyt suunnittelija on pitänyt viime kesästä yhdessä New Yorkin ylellisimmistä näyttelytiloista, Garmento Lab, nro 241, keskellä kaupungin muotiteollisuutta, näyttelyä.


Aluksi Mala Mujer pyrkii tavoittamaan noin 20 tai 25 suosituinta New Yorkilaista tavaratalat, erityisesti myyntipisteiden kanssa, jossa muotoilu on keskeinen asia.


Mala Mujerilla on omat myymälät Andalusiassa, Baskimaalla ja Murciassa, ja se on myös tulossa pian Madridiin ja Sevillaan. Se toimii myös kolmessa El Corte Inglés tavaratalossa Algecirasissa Cadizissa ja Preciadosissa (Madrid). Kokoelmat ovat myynnissä myös eri multi-brändikaupoissa. Myyntiyhtiöinä on edustajia Saksassa ja muissa Euroopan maissa. Vuonna 2010 avattiin verkkokauppa myymälä josta löytyy t-paita malleja, mekkoja, bikinit ja tarvikkeet.


Merkki on myös käynnistämässä tämän vuoden aikana Mala Mujer Living projektin. Kokoelman, joka sisältää vuodevaatteet ja kodintuotteet.


Lisää asiasta www.malamujer.es

Popular Posts