Miten yhdistää runsaat kauden muotikorut vaatetukseen?

Nykyään korut ovat ylimitoitettuja, paksuja ja rohkeita. 
 
"Korut ovat palaneet tällä kaudella, kerrospukeutuminen koruissa on avain näyttävyyteen", sanoo julkkis muoti tyyliniekka Elle Werlin. "hyvä esimerkki näistä ovat kierretyn hopean reunustama kaulakoru, ylisuuri paksu kulta ja pronssi hihansuut tai useammat ketjut, sekoitettu metalli kaulakoruun. Toinen suuntaus on inspiraatio menneisyyden kanssa. Eläinaiheisia riipuksia ja rannekoruja, perinteinen helmikoristelu sisällytettynä ketjuun ja suuret cocktail renkaat. "


Kysyimme asiantuntijoilta (Werlin, joka on sisustettu Beyoncé, Jessica Szohr ja Lenny Kravitz sekä muoti-ja korusuunnittelija Shoshanna Gruss, jonka uusi Shoshanna muoti korut Essentials linja käynnistettiin viime kuussa) parhaita neuvoja kerros korujen pukemiseen tällä kaudella


Gruss kertoo hänen kuvioidusta ja kristalli kudotusta rannekorustaa jota on saatavilla hopeisena tai kultaisena, se on suuri ja koottu eritasoilla paloista.

"Rakastan sitä, koska se on perus koru eikä minun tarvitse pukea sen lisäksi muita rannerenkaita. Sen rakenne ja eri tasot tekevät siitä hyvin erityisen ", hän sanoo. "Se on myös yksi suosikeistani, koska se on mukavin koru se venyy ja on elastinen. Sitä on helppo käyttää."



Onko olemassa sääntöjä joihin kannattaa kiinnittää huomiota kun sekoittaa eri koruja?

    
* "Sekoittaminen metalli koruin ja eri kokoja käyttäen on chic", sanoo Gruss. "Kaikki riippuu siitä miten yksilö luo niillä oman ilmeen."


    
* "Enemmän ainutlaatuinen yhdistelmä, parempi ulkonäkö," suosittelee Werlin. "Yksilöllisyys ja vapaus herättää tunteita ja ilmettä korussa."
Onko kerrospukeutuminen kaulakoruissa vielä trendikästä?

    
* "Minusta on paras sekoitus, kun kaulakorut ovat eripituisia ja sekä metallien, kivien ja kankaiden sekoitksia." Werlin sanoo. "Esimerkiksi hopea helmillä koristeltu nahkainen kaulapanta, jossa turkoosi ja kulta luo multi-ketjun kaulakorusta, ja pitkä pronssi on taottu kolikko maskotiksi koruun."
Voitko mennä liian pitkälle sekoittaessa koruja?

    
* "Voit oppia oman tasapainon ja keksiä itse jonkin kauniin sekoituksen, joka ei ole kuitenkaan liian paljon", sanoo Gruss.
    
* "Ei, varsinkaan silloin, kun yllä on eläinaiheisia koruja" Werlin samaa mieltä. "Nyt on tärkeää sisällyttää ketjuja lisäten niihin modernia ja vintage fiilistä."
Onko se modernia sekoittaa asioita?

    
* "Tänään metallien, tekstiilien ja kivien sekoittaminen on trendi," Werlin sanoo. "Perinteisesti naiset käyttävät perintötavaraa läpi sukupolvien ja korut kuuvat. Nykyisin kaikilla on pääsy trendikkäisiin koruihin käsiksi, sillä koruja on saatavilla paljon ja joka hintaluokassa. Mielestäni paras ilme on sekoitus isoäidin hopeasormusta ja muovisia renkaita. "
Miten yhdistellä suuria koruja kotona, ja mihin niiden kanssa voi mennä?

    
* "Jos haluat luoda tyylikkään ilmeen, pukeudu upeaan pitkään harmaaseen kashmir tyyliin ja kohauta vaaleansinisellä huivilla, khaki housuilla ja yli-polven-ratsastus saappailla" Werlin sanoo. "Tämä ei olisi täydellinen ilman pitkiä  pronssi-kulta ketjuja riipuksin. Rannerenkaita, yhdistelmällä kultaa, puuta ja nahkaa. Pidä korvakorut yksinkertaisina, pronssia, mahdollisesti eläin aiheisina."


    
* "Jos haluat lisätä naisellisuutta tyyliisi, sekoita pitkä helmi kaulakoruja ja värikäs cocktail sormus" Werlin sanoo. "Syvä sininen sametti bleiseri merivoima teemalla painettuna menee hienosti nahkahousujen kanssa."


 (tietolähde: Lesley Kennedy, How to mix and  match jewelleryes)

Popular Posts