Olialia - palkkaa ainoastaan vaaleita naisia töihin Malediiveille

Liettualainen lento yhtiö on paljastanut suunnitelmistaan avata Malediiveille lomakohteen jossa on töissä ainoastaan vaaleita naisia - vaikka jotkut kriitikot valitavat heitä "rasistisiksi", BBC raportoi.

Olialia -yritys aikoo palkata vain blondeja eksoottisena keinona. Myös lennot saarelle on miehitetty pelkästään blondeilla (mukaan lukien lentäjät).


Telegraph raportoi, että Intian valtameren toimistoon on tarkoitus avata 2015 "koulutuskeskus", joka neuvoo naisia "miten olla aina täydellinen ja näyttää hyvältä."


No, se on jo jotain mitä et saa Holiday Innllä.
"Kun naisilla on tummat hiukset täällä töissä, heitä ympäröi kauniit blondit, joten lopulta he päätyvät blondi linjaan" Olialian toimitusjohtaja Giedre Pukiene (blondi) kertoi BBClle hänen yhtiön halusta tehdä pesäero Airhead stereotypialle.


"Meidän tytöt ovat hyvin älykkäitä.
"Kaikki haluavat tehdä jotain oman elämänsä kanssa. Heillä on paljon liikeideoita."



"Tämä on rasistinen ajatus eikä sitä tulisi sallia Malediiveilla" Malediivien uutissivuston lukija on kuulemma valittanut.
Blondi käytännön voi riitauttaa paikallisten lakien vaatimalla tavalla, että lomakohteisiin on palkattava vähintään 50 prosenttia paikallista väestöä ja se saattaa rikkoa EU: n työntekijöiden syrjinnän lait, BBC raportoi.

Popular Posts