Desigual investoi 3,5 milj.euroa Madridin megastoreensa

Espanjan vaatemerkki on avannut uuden 2000 m2 käsittävän seitsemän kerroksisen rakennuksen kulmaan Plaza Callaoon suurimman myymälän maailmassa Madridiin.




Värikkäät vaatteet ovat ainoa tähti tässä jättiläismäisessä myymälässä, jossa jokainen kulma on erilainen, dynaaminen ja muuttuva, kuin elämä itse. Sateenvarjot nousevat kohti kattoa ja siinä on tyylikäs sisäpiha, T-paidat ovat puun eri sävyissä, vaatteet on aseteltu tyylikkäästi, kirjojen sivut kattavat seinät, kangas niput kasaantuvat hyllyissä ... Desigual on luonut hauskan ja ainutlaatuisen ostoselämyksen piristykseksi meidän päiväämme. 


Viisi kerrosta miesten, naisten ja lasten kokoelmia, mutta kuudennessa kerroksessa on showroom, joka tarjoaa upeat näkymät. Uusi ominaisuus on seitsemännen kerroksen rajoitettu painos vaate eriä, joita valmistetaan 80 kpl kutakin.


Desigual tunnetaan optimistisuuestaan ja värikkäistä mallistoistaan ja se perustettiin vuonna 1984. Viime vuosina se on kasvanut jatkuvasti ja vuotuinen kasvu on tänä päivänä yli 50%. Työntekijöitä on 2800, ja se aikoo saavuttaa vuoden 2010 loppuun mennessä ja maailmalla 7000 kauppaa ja 1700 ostopistettä eri tavarataloissa. Liikevaihdon odotetaan nousevan € 450 miljoonaan. 


Sata miljoonaa euroa on budjetoitu vahvistamaan brändiä verkkoon vuonna 2011. Ranska, Italia ja Saksa aikoo keskittyä laajentumiseen vaikka Desigual aikoo vauhdittaa kasvuaan myös Yhdysvalloissa (jossa se tulee 12 kauppoihin ensi vuoden aikana) ja Aasiassa, jossa keskitytään Singaporeen ja Tokioon.



www.desigual.com/desigual

Popular Posts