Espanjan kenkä brändi Uno de 50 - Conversen kanssa yhteistyöhön


Espanjalainen brändi tuo markkinoille uuden kenkä sarjan 'All Star' kengät.
Uno De 50 on juuri allekirjoittanut sopimuksen amerikkalaisen brändin Conversen kanssa luodakseen heille rajoitetun määrän All Star kenkiä, jotka ovat tietysti myös Espanjalaisten suunnittelijoiden luomuksia. 
Yhteistyö tuo mahdollisuuksia Espanjalaisille, ja tuote sarja sisältääkin vain 50 artikkelia, säilyttäen hauskan, huolettoman, luovan persoonallisuuden näkyvissä edelleen osana sen yrityskulttuuria.


Uusi artikkeli, joka tulee myyntiin marraskuussa on 'fringed' nilkkaremmi, joka on tehty ruskeasta nahasta ja koristeltu metalli nastoilla, ja liitetään kengän ympärille yksinkertaisesti painamalla.



Roikkuva lukko on allekirjoitus josta Uno de 50 on parhaiten tunnettu, mukaan lukien kuuluisa riippulukko sarjanumero. Legendaarinen Converse kenkä valmistetaan käsityönä kuten kaikki Uno de 50 kokoelman kengät.


Perustamisestaan lähtien Espanjalainen brändi on asemoinut itsensä sekä kotimaassa että ulkomailla, sillä on 35 myymälää ja yli 2000 artikkelia, samoin uusi verkkokauppa, joka myy kaikkia artikkeleita.

Popular Posts