Hupparit pitävät pintansa

Hupparit ovat varsin mukava käyttää, ja kaikki vain loksahtaa niissä kohdalleen ne eivät ole ylimitoitettuja pukeutumisessa, voit käyttää huppareita varsinkin kun sataa, koska ne suojaa märkää ja kylmää vastaan.  



Hupparit elävät ajan rytmissä tiukasti mukana. Ne on monikäyttöisiä pärjäät sen kanssa niin kuntosalilla kuin kavereiden kanssa iltamenoissakin ja tietysti koulussa. Huppareita käytetään paljon printtien kanssa selässä on eri ajan henkeen olevia kuvioita tai leffamainoksia. Materiaali on useimmiten gollegea kangasta, mutta tänä päivänä hupparimalli löytyy jo sametista, nahasta ja toppa kankaastakin tehtyinä vain mielikuvitus on rajana. Kylmällä säällä on helppo vetäistä huppu päähän ja samalla säästää hisuten kastuminen tiukalta viimalta:) 




 
Kokeile paljon eri yhdistelmiä shortsit, farkut, mekko, ihan mitä vain. Hupparin kanssa takki toimii hyvin, villapaita hupparin alle, vetoketjuhuppari tai hupparin alle bleiseri, vaihtoehdot ovat rajattomat - sinun täytyy vain kokeilla asioita ja selvittää, mikä näyttää parhaalta. Hupparit on tyyliä niin lapsille ja nuorille kuin aikuisillekin. Ne pitävät sinut lämpimänä ja ne ovat muodikkaita sekä aina helppo pukea.
Opiskelijat käyttää huppareita ja koulun logo edistää rintapielessä ehkä akateemista henkeä. Tämäntyyppiset vaatteet on muotiteollisuus suunnitellut, ja mm. monet stylistit ja suunnittelijat ovat lisänneet hupparit niiden kokoelmiinsa.


Huppari elää!

Popular Posts