Karen Millen uusi myymälä Barcelonaan

Brittiläinen yritys Karen Millen avasi 4 marraskuuta uuden myymälän Paseo de Gracialle Barcelonassa, ja tapahtumaa juhlistettiin hohdokkaasti "Behind the Scenes" ohjelmalla.
Myymälän avaamiseen brändi oli pyytänyt luovan tiimin joka muodostui César Segarra, valokuvaajasta, Roberto Piqueras, stylististä ja markkinonti toimisto Great Worksistä, jotka osasivat suunnitella tapahtumaan Karen Millen hengen.

 
Tämä "kulissien takana" tapahtuva paikallisten oma Paseo de Gracia n º 79, 4. marraskuuta näkyi paikan päällä ja osallistujia oli pieni ryhmä etuoikeutettuja faneja jotka oli valittu kilpailuun. Kukin näistä faneista esittelivät 500 euroa arvoisia luomuksia.


Karen Millen, miksi hän on sitten päättänyt asettua Espanjassa Barcelonaan: "Barcelona on selvästi maailman markkinajohtaja paitsi muodissa, myös muun taiteellisen ilmaisun kuten arkkitehtuurin, maalauksen, suunnittelun ja ruoan saralla. Kosmopoliitti ja Välimeren ilmasto tekee siitä ainutlaatuisen ja poikkeuksellisen ympäristönä ", hän sanoi.


Karen Millen tuotemerkki syntyi Lontoossa vuonna 1988. Barcelonan lisäksi, yhtiöllä on muita liikkeitä Lontoossa, Pariisissa, Madridissa, New Yorkissa ja Moskovassa.


Verkkosivut löydät täältä www.karenmillen.com/



Popular Posts