Kenkä suunnittelija Jesus Canovas

Oletko miettinyt, mistä Victoria Beckham osti hänen kenkänsä? Jos halut Swarovskin kristallin-peittämät korkokengät, kannattaa etsiä Jeesus Canovas:in tuotteita. Hän on erittäin lahjakas Espanjalainen kenkäsuunnittelija, joka on saavuttanut kuuluisuutta. Jokainen kenkä on käsityönä valmistettu, perinteisellä tavalla ja peitetty monivärisillä kiteillä, jolloin jokainen pari on ainutlaatuinen.

 
Kuuluisia nimiä kuten Sarah Jessica Parker ja Victoria Beckham omistavat parin 6000 euron arvoisia kenkiä. Muita kuuluisia tähtiä jotka tuntuvat pitävän hänen suunnittelemistaan kengistä on Julio Iglesias joka kertoo, että hän ostaa kahdeksankymmentä tai sata paria Canovas kenkiä vuodessa. Myös kuningas Juan Carlos, Michael Douglas ja Hugh Grant ovat Canovas faneja.
Perinteisesti muotoiltuja malleja, jotka ovat mm. strutsin ja iguanan nahasta ovat hienostuneita, ylellisyyttä, glamouria ja Espanjalaista eleganssia, ja ne todella vastaavat hintaansa.



Hieman historiaa


Jesus Canovas alkoi tehdä kenkiä vuonna 1975 perinteisellä tavalla käsintehtyjä ristipistoja ja siten käynnistettiin JC yhtiö vuonna 1983 ja ruvettiin valmistamaan laatu kenkiä SL-merkillä. Kun espanjalainen laulaja Julio Iglesias alkoi käyttää yllään monia eri tyylejä ja värejä, maine Canovasille rakennettiin käytännössä yhdessä yössä.
Tänä päivänä monet kuuluisat nimet käyttävät tätä kuuluisaa merkkiä, heidän joukossaan Monacon ruhtinas, Florentino Pérez, Ana Rosa Quintanaand Carmen Sevilla. Tärkeimmät ominaisuudet JC kengissä ovat klassinen ja nykyaikainen tyyli ja Yrityksen mottona onkin 'Un zapato que mime el pie' joka enemmän tai vähemmän tarkoittaa "kenkä, joka pilaa tai hemmottelee jalkaa".
www.jesuscanovas.com/




Popular Posts