Adolfo Dominguez - rypyt ovat kauniita

Legendaarisen iskulauseen "rypyt ovat kauniita" jälkeen, Adolfo Domínguez on osoittautunut pysäyttämättömäksi. Puhuimme suunnittelijan ja hänen tyttärensä Tiziana kanssa - Galician yhtiöiden perijättären - brändistä menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta.



Olet opiskellut taidetta ja elokuvaa Pariisissa. Kerro meille tuloa muotoilun maailmassa?

Se oli oikeastaan mitä halusin alusta alkaen ja halusin ansaita oman paikkani Pariisissa, mutta siellä oli niin paljon ihmisiä, en voinut kohdata sitä. Elämä vie eri suuntiin, ja pian tajusin syntyneeni keskelle neulaa ja lankaa ja että kamerat ja valonheittimet ei ole minua varten.


Mitä on jäljellä perhe yritys Adolfo Domínguezsta tänään?

Jännitys ja kunnianhimo on edelleen sama. Nyt tyttäreni Tiziana ja Adriana ovat liittyneet vielä mukaan, mikä oikeastaan tekee siitä vieläkin enemmän perheyrityksen.

Näetkö itsesi muotisuunnittelijana tai suunnittelijana?

Mieluummin otan sanan muotisuunnittelija. Olen aina halunnut työskennellä käsillä ja se on olennainen osa couturea.

Olemme lukeneet, että isoäidilläsi oli erittäin tärkeä rooli oman uraasi?

Isoäitini huolehti minusta ja veljistä ja sisarestani, kun äitini oli poissa töissä. Syli, tulisija ja paistettujen omenien tuoksi ovat unohtumattomia minulle ja hän on osa elämääni.

Olet sanonut haluavasi vaatteiden olevan kuin toinen iho. Onko tämä edelleen filosofiasi kun suunnittelet vaatteita?

Ne todella ovat toinen iho. Vaatteet sanovat paljon meistä, ne luovat ensivaikutelman, ensimmäisen asian jonka näet muista ihmisistä ja siksi asenne on tärkeä.

Olet myös sanonut yhden espanjalaisen muodin kuuluisimmista lauseista: "rypyt ovat kauniita" ja esitellyt markkinoille tämän konseptin muotiin. Miten asiat ovat muuttuneet sen jälkeen?

Mielestäni, jotkut ihmiset vain myyvät vaatteita. Mutta olen aina sanonut en myy tunteita: Yritän kertoa tarinan kaikilla malleilla.

Koska henkilönä, olet sanonut olevasi rauhallinen, luonnollinen ja huomaamaton. Onko se myös hyvä kuvaus vaatteesta?

Huomaamaton, kyllä varmasti, ja ehkä luonnollinenkin. En ole niin varma seesteisyydestä, koska koen sisäistä piinaa. Mutta on totta, että venyttely ja hengitysharjoitukset (jooga), sekä opiskelu (muut ihmiset kutsuvat sitä meditaatio) ja eläminen luonnon avulla voidaan laittaa oikeisiin mittasuhteisiin.

Popular Posts