Natura Bisse - Hotel Rosita Missonissa Edinburgissa

Espanjalainen kosmetiikkamerkki tarjoaa hienostuneita hoitoja hotelli-kylpylässä Edinburgissa, Skotlannissa.

Natura Bisse laajenee maalla ja merellä. Kuukausi sitten, se solmi yhteistyön loistoristeilijä The Worldn kanssa, ja nyt suunnittelija lähtee mukaan kylpylähoitoihin Missoni Edinburg hotellin kumppanina.
 

Vahva sitoutuminen sekä brändin perhearvot, jatkuva innovointi ja valittu sijainti on johtanut heidät lyöttäytymään yhteen tähän yhteisyritykseen.

Ihonhoito asiantuntija, Natura Bisse tarjoaa yksinoikeudella hoitoja sekä kasvoille ja vartalolle. Kävijöille on vastikään avattu kylpylä boutique jossa heitä neuvotaan valitsemaan kosmetiikkaa kotikäyttöön asiantuntijan diagnoosin perusteella.

Hoitola on varustettu kahdella hoitohuoneella ja rentoutumisalueella joita voi käyttää ennen ja jälkeen valitun hoidon. Kylpylä on Natura Bissen debyytti hanke Skotlannin pääkaupungissa. Se avattiin kesäkuussa 2009 ja siitä on tullut yksi Edinburghin suosituimmista hotelleista ja yritys suosiikin vaativia matkailijoita.

Hotellin perustivat vuonna 1979, Ricardo Fisas ja hänen vaimonsa Maria Gloria Verges. Natura Bisse toimii yli 170  hotellissa, kylpylässä ja hajuvesimyymälässä Espanjassa ja sillä on yli 40 POI-kohdetta ympäri maailmaa. Yhtiön liikevaihto oli 35 miljoonaa vuonna 2010, jopa 10% enemmän kuin vuonna 2009.

Popular Posts