Tyylivinkki kevääseen

Tyylikäs nainen osaa ilmaista itseään eri tavoin, ei ole vain kysymys mitä tyylikkyyteen kuluu, vaan se miten sovittaa ne yhteen ja miten käyttää oikeita asusteita vaatteiden kanssa.

Pukeutuminen ilmentää persoonallisuuttasi, joten valitse ikään, kehon muotoon sopiva tyyli ja mieti millaisen ulkoasun haluat luoda. Kokeile eri vaatteita ja asusteita yhteen.
 

Ruskea ja luonnonvalkoinen on perinteinen yhdistelmä, mutta silti aina klassisen muodikas, hienovarainen luonnonvalkoinen mekko yhdessä ruskean laukun kanssa näyttää tyylikkäältä aina. Farkut ovat housuista kaikkein käytännöllisimmät, sillä voit käyttää niiden kanssa neutraalin väristä paitaa tai  houkuttelevan värisiä asusteita. Harmaan paidan kanssa punaiset kengät näyttäisi erittäin tyylikkäältä ja ajankohtaiselta.

Jos pukeudut kevään muodikkaaseen pitkään kukka mekkoon, yritä lisätä yksinkertaisia asusteita. Parhaiten sopii yhdisteltäväksi yksivärinen laukku ja kengät.  


Värit kuten musta, valkoinen ja beige eivät ole koskaan  poissa muodista ja ne on aina helppo sovittaa joko keskenään tai muiden värien kanssa yhteen.

Popular Posts