Shoppaile Madridin trendikkäimmällä alueella

Las Salesas on Madridin trendikkäin alue, joka käsittää Kallen Almiranten, Barquillon, Pelayon ja lähikatujen alueen. Tämä maaginen kolmio on uusi mekka viileälle vaate metsästäjille, trendin luojille ja muoti sisäpiiriläisille silmäillä ylellisyyttä. Aivan kuten New Yorkin Soho, Las Salesin alueella asuu taiteilijoita ja asiakkaita, jotka perustavat studiot ja galleriat hyödyntäen matalien vuokrien tuoman edun. Tänään alueen arvo on noussut - ja kasvu on tuonut mukanaan jooga keskusten, cocktail-baarien lisäksi tyylikkäät kahvilat, gourmekauppoja ja tietenkin lukemattomia muotiliikkeitä.

Kiertue ehdotus:
Aloita Calle Almirantekadulta, joka on täynnä parhaita muotitaloja. Numero 3ssa on Neck & Neck, joka on tarjonnut kauniita lasten vaatteita vuodesta 1993.


Numero 5, Javier Simorran kauppa perustettiin Barcelonassa yli kolme vuosikymmentä sitten ja on nyt kasvanut 45 kaupan ryhmäksi eri puolilla Espanjaa myyden naistenvaatteita.


Numero 8, Calle Almirante, jossa Luxenterin hopeakorut häikäisevät upeassa lippulaivamyymälässä. Uusimmat kokoelmat rajoitetuin painoksin malleja jotka on tarkoitettu yksinomaan miehille, naisille ja lapsille.  Suika on toinen espanjalainen korumerkki. Modernin liikkeen rento tyyli, joka kattaa koko valikoiman kokoelmista, alkaen vanhimmasta viimeisimpään. Olivia Molina, Ana Álvarez ja Carolina Bang,  ovat olleet mallina tälle mielenkiintoiselle merkillle.

Seuraavaksi numerossa 16, häikäisevä TCN kauppa täynnä huippu-uimapuku merkkejä ja alusvaatteita, liivituotteita ja kotiasuja. Käytännöllinen, mukava ja alkuperäinen, kaikki vaatteet kuvastavat suunnittelija Totón Comellan tyyliä. Osoitteessa 20, Sita Murt on boutique täynnä luomuksia kaupunkien naisille. Tämän jälkeen on mukava pistäytyä osoitteeseen 22, jossa Ian Mosh on avannut kiehtovan ostospaikan sisältäen luonnonmukaista, neo-folk yksityiskohtia, jotka sopivat täydellisesti merkin runollisen romantiikan sekaan. Almirante nro 24,  ja löydät boutiquen jossa Castaner, legendaarinen brändi perustettiin vuonna 1927,  siellä on jalkineita ja ylellisiä  tarvikkeita, mutta tunnetaan parhaiten espadrillosten valmistuksesta, jotka ovat osoittautuneet menestykseksi Hollywoodissa.
Kävellen naapurustossa, törmäät muiden katujen ylpeileviin muotimerkkeihin. Nro 4, Bárbara de Braganza, on boutique Galicialaisen suunnittelija Purificacion Garcían, joka avasi liikkeensä runsas vuosi sitten. Sen ihanaan sisustukseen kuuluvat lasista valmistetut lamput ja pienet hyllyt, joissa vaatteet ja asusteet ovat hämmästyttävän  yksinkertaisesti, hillittyä tyyliä noudattaen.
Nro 62, Calle Pelayo, jalkine suunnittelija Mónica Garcíalla on viihtyisä boutique tiiliseinineen: Täältä löydät kuuluisan kokoelman balleriinoja sekä muita alkuperäisiä malleja pienoiskoossa kloonattuja versioita tytöille ja lapsille sekä matkalaukut ja tarvikkeet.


Nro 3, Argensola,  Paloma Santaolan shop on täynnä "Pretty Things", brändin huoleton, raikas ja värikäs vaattevalikoima tulee mukavasti esille.


Nro 16, Calle Piamontessa löytyy useiden merkkien jälleenmyyjä: kirkas ja hyvin erityinen myymälä, josta löydät kaikenlaisia täydentämään pukeutumistasi; vaatteita, muoti korut ja käsintehdyt jalkineet. Muita asusteita on myynnissä Malababassa, joka on yhä suosittu Ana Carrascon luoma tuotemerkki . Nro 5, Santa Teresa. Koristeltu hieno kurinalaisuuden ja vintage tyylin edustaja ja sieltä löydät laukut, lompakot ja muoti korut.
Jatka reittiä pitkin Travesía de Belénia aina numeroon 3 jossa on Monoplaza, epätavallinen myymälä viehättävineen vaatteineen kuten silkkimekot, löysät paidat ja bikinit.
Lopeta kiertue kellarissa 3, Belénissa, jossa on shop-työpaja Circo he myy taiteellisia koruja. Epätavallinen sisustukseen kuuluvat puulattiat ja antiikkihuonekalut.
Päivän päätteeksi kädet täynnä ostoksia käy vielä MC Contemporaryssä (Plaza de las Salesas, 2), Marta Cerveran huippumodernissa galleriassa.


Hauskaa Shoppailua!

Popular Posts