Kamera valmiiksi - sano "cheese" tyylillä


Kesä tulo mukanaan kutsut juhliin ja kipinöi valokuva vimmaa. Olipa kyseessä häät, ristiäiset tai päivä kilpailuista, kameran linssi ei ole koskaan kaukana. Joten ole tarkkana.


Voit jopa päästä muoti-kameran kuvaamaksi Englannissa mm. ostajat Westfieldillä, Euroopan suurimmassa ostoskeskuksessa nimittäin otettiin käyttöön äskettäin "Tweet peili" - Teräväpiirtokamera joka kaappaa kuvia ostajista sovittamassa asuja ja voit kirjoittaa Facebookissa tai Twitterissä sekä kuulla toisten mielipiteitä.


Poseerata kameralle saattaa tuntua yksinkertaiselta asialta, mutta kamerat ovat petollisen kimurantteja.Lisäksi kuva lisää helposti pelätyt 10 kiloa. Asiaa voidaan parantaa kurkkaamalla vaatekaappiin ennen kuvaamista.

 
Jos olet epävarma siitä, miten vaate tulee kamerassa "luetuksi", sinun pitäisi tehdä testikäyttöjä ja pyydä jotakuta valokuvaamaan sinulle esimerkki kuvia. Joskus mittasuhteet tai väri, jotka näyttävät hyvältä eivät olekaan yhtä mairittelevia valokuvassa.Muista meikatessa tasaisen luonollinen värisävy iholle.Leikkaamalla pois dekolteealueen saattat näyttää pariisilaisen tyylikkäältä, mutta korkealla kauluksella voi olla hauska vaikutus valokuvissa, varsinkin jos sinulla on lyhyt kaula.

 
V-kaula on erinomainen valinta useimmille ihmisille.


Varmista, että asusteesi on "rypyistä-vapaata" materiaalia, ettei juhlallisuuksien kuvissa mekkosi ole rypyssä kahvittelun jälkeen. Hyvä esimerkki on pellava joka saa sinut näyttämään rypistyneeltä lautasliinalta. Sen sijaan etsi tukevampia kankaita kuten kreppi, villasekoitukset, koska ne eivät rypisty niin helposti.

 
Leveät aaltoilevat housut näyttävät hyvältä livenä, mutta jos et ole 2 metrinen supermalli valokuvissa asia on toisin.
Varmoja valintoja on tummat neutraalit sävyt kuten musta ja tummansininen.
 
Kirkas huulikiilto ja paljon ripsiväriä on selvä voittajan valinta.

Popular Posts