Blancolta syksy 2012 kokoelma

Syksyllä kokoelma Blancolta vuodelle 2012 näyttää miten mukavat vaatteet ovat. Suurin osa naisista Espanjassa käyttää farkkuja ja rentoja vaatteita enemmän kuin mitään muuta tyyliä. Eikä vain denim suuntaus ole suosittu Espanjassa, mutta esiin voisi nostaa espanjalaisten naisten asenteen käyttää vaatteita yhdessä niin, että näyttää seksikkäältä ja trendikkäältä naiselta.  

Blanco on yksi tuotemerkkejä, joka tekee tyylikästä muotia, mutta tuottaa mukavia vapaa-ajan vaatteita. Syksyn kokoelma 2012 on jaettu kahteen osaan, tai paremmin sanoen ... kahteen kokoelmaan.

Ensimmäinen on "talvisia vaatteita syksyllä", johon sisältyy monia tyylejä; naisten housut, lyhyet hameet, shortsit ja jopa rento look. Lyhyet shortsit oli muotinäytöksessä yhdistetty tyylikkääseen paitaan ja lyhythihaiseen toppiin, kun taas naisten hameet oli valmistettu kashmirista.  

Vaaleat värit oli yhdistetty syvään punaiseen kashmir villapaitaan. Lyhyet mekot olivat värikkäitä ja erittäin naisellisia vaikutteiltaan. Toinen osa Blancon syksyn mallisto naisille sisälsi denim trendejä, housut, farkku hameet, farkku takit, farkku shortsit ja jopa paitoja. Tämän tyyppiset vaatteet oli periaatteessa suunniteltu nuorille naisille

Mallisto oli tyylikäs tuoden esille erilaisia ​​tyylejä.



Popular Posts