Farkkuja joka värissä

Olette kaikki varmaan kuulleet ja nähneet jo, kuinka värikkäitä farkut ovat. "se" juttu on nyt kevään ja kesän 2012 ehdoton "must". Koska se on niin valtava trendi nyt, ei voi olla miettimättä, kuinka voi pitää itsensä tyylikkäänä näin värikkäiden farkkujen kanssa?  

Jotkut kaikkein tyylikkäimmistä väreistä farkuissa tällä kaudella ovat keltainen, minttu, turkoosi, koralli, vihreä, pinkki ja oranssi. On olemassa monia ainutlaatuisia ja muodikkaita tapoja yhdistää tyyliin värikäs denim! 

 Ensimmäinen ja yksinkertaisin tapa pitää päällään värikkäitä farkkuja on lisäätä valkoista ylleen. Valkoinen on väri, joka on varmasti vastakohta muille väreille, ja jos uskot, että väri pohja on liian kirkas tai jos haluat tehdä farkuista huomion keskipisteen, valkoinen toppi on aina hyvä valinta! 

Lisäksi samalla voit pitää valkoista ylä-osaa ja heittää toisen värisen puseron tai takin sen päälle vain lisäksesi hieman mausteita.  

Valitse värit, jotka ovat perus-ja yksinkertaisia värejä ​​eikä yhtä kirkkaita tai samanvärisiä farkkujen kanssa. Nämä värit voivat olla harmaa, tummansininen, kaurapuuro, jne. 

Lisäksi kuuma trendi on nyt raidat! Harkitse yhdistää raidat värillisiin farkuihin, voit lisätä  neuletakin, jossa on valkoista ja samaa väriä kuin farkuissa, raidallinen bleiseri, tai jopa pelkkä raidallinen t-paita tai pitkähihainen paita joka täydentyy osaksi värillisiä farkkuja.  

Toinen hyvin neutraali vaihtoehto, joka näyttää aina upealta missä tahansa on denim takit ja topit. Voit yhdistää värilliset farkut denim liiviin, denim takkiin tai denim paitaan.  

Voit myös ehdottomasti käyttää mustaa joka on toinen perusväri, se näyttää hyvältä lähes joka värin kanssa.  

Tässä on muutamia väriyhdistelmiä vinkiksi: minttu, valkoinen ja tummansininen, keltainen, harmaa ja valkoinen, vihreä, valkoinen ja sininen, sininen ja oranssi, punainen, sininen ja valkoinen, sininen, valkoinen ja musta ja pinkki, tummansininen ja beige!

Popular Posts