LED vaatteet


Yksi uusista suuntauksista, jota pidetään varsin luovana on valokuitukankaat joita on ilmestynyt yökerho muotiin ja juhlatyyliin


Ajatus otettiin käyttöön pariisilaisessa yrityksessä vuosia sitten ja valaistuja kankaita käytettiin aluksi peittojen ja petien päädyissä eri värein ja koko pituudella. Idea toteutettiin myöhemmin myös valoina vaatteissa josta tuli tunnettu yökerho muoti. 

Vaatteita on saatavana: toppeina, hameina, liiveinä, miesten housuina ja paitoina. Koko muoti trendi on suunniteltu antamaan taivaallinen ilme nuorille. Monentyyppisiä valokuituja on kudottu erilaisiin kankaisiin ja tämä suosio ylitti yökerhon jälkeen muodin niin, että valokuidut pääsivät jo juhlavaatteisiinkin ja tästä syntyi aivan uudenlainen pukeutumistyyli. 

Joitakin malleja valmistettiin iltapuvuiksi ja näitä oli unenomainen näky katsoa, ne hehkuivat yöllä. Monet yritykset alkoivat myydä valokuituverkko kankaita ja käyttää niitä vaatteissa. Yksi näistä yrityksistä on Luminex, yritys, joka käsittää teollisuuden kuitukaapeleista aina koriste-esineisiin ja he ovat hiljattain omaksuneet ajatuksen käyttää niitä myös muotivaatteissa. Niin kuin Lumigram on jo tehnyt aikaisemmin.


 

Popular Posts