Sosiaalisesta mediasta lisäarvoa suunnittelijoille

Uusi blogi ja profiilit Facebookissa sekä Pinterestissä ja Twitterissä edistävät Espanjan muotimaailman kasvua maailmalla.

Caramelo käynnisti kasvunsa Isossa-Britanniassa vuonna 2011, kun se avasi showroomin Regent Streetillä, Lontoon sydämessä. Alkuvuodesta 2012, se otti toisen askeleen, avaamalla neljä liikettä House of Fraserillä. Nyt yritys tehostaa kuningaskunnassa profiiliaan Facebook-Pinterest ja Twitter tulollaan.

Olennainen osa markkinointi mixiä, joka ohjaa markkina-asemaa on uusi 2,0 strategia, joka helpottaa kaksisuuntaista viestintää britti asiakkaiden kanssa.

Nykyään Caramelo toimii shop-in-shop-myymälänä House of Fraser tavaratalojen tiloissa kaupunkeina Manchester, Birmingham, Cardiff ja Norwich, mutta tavoitteena on saavuttaa 25 liikkeen avaaminen tänä vuonna. House of Fraser on aito brittiläinen instituutio. Vuonna 1849 perustetulla ketjulla oli 62 myymälää Isossa-Britanniassa ja Irlannissa, joiden myyntipinta-ala on 4,9 neliömetriä, joka antaa Caramelonille mahdollisuuden kasvaa markkinoilla.

Vuonna 1969 Galiciassa, avasi yritys trenssitakkien ja sadevaatteiden tuotannon, Caramelo on esitellyt älykästä katumuotia jo yli 800 pisteessä ympäri maailmaa ja sillä on yli 150 omaa liikettä.


Web: caramelo.com

Popular Posts