Vaate brändi laajentaa New Yorkiin

Naisten vaatteiden brändi on nyt saatavilla Bloomingdalesissa New Yorkissa.

Kuukaus vain meni kuin yritys avasi liikkeensä Miamissa. Nyt Hoss Intropia jatkaa Yhdysvaltain talouskasvuaan yhdessä maan tavarataloista, Bloomingdalesissa.

Brändin romanttinen ja naisellinen mallisto on ollut myynnissä Yhdysvaltojen markkinoilla seitsemän vuotta, ja nyt on se on tuotu näkyvästi esille myös Bloomingdales deluxe-myymälässä SoHossa, joka on  yksi New Yorkin kuuluisista boheemista ostosalueista.

50 neliön tila on kolmessa osastossa - Hoss Intropia, Hoss Intropia Silver Line ja Hoss Intropia Miguel Palacio - plus asusteet ja uudet jalkine linjat.

Sopimus allekirjoitettiin vuonna 2011 joka pitää sisällään toisenkin shop-in-shopin, pian avautuvan Washington DC:n Bloomingdalesissa.

Yritys perustettiin vuonna 1994, Hoss Intropia on kasvanut vuosien varrella, monipuolisemmaksi ja vahvistanut asemaansa maailmanlaajuisilla markkinoilla. Nyt se toimii yli 40 maassa, joissa on brändin omia kauppoja, myyntipaikkoja tavarataloissa ja useita merkkituotteiden vähittäismyyjiä. Äskettäin on avattu upouudet e-shopit Espanjassa, Irlannissa, Britanniassa ja Italiassa.


Bloomingdale SoHo:
504 Broadway, New York, NY 10012 40.722262 -73.99939
nr. Broome St.
Tel.: 212-729-5900

Popular Posts