Lasten muotia - Nanos





Espanjalainen brändi on sitoutunut huippulaadun suunnitteluun. Tämä on menestyksen salaisuus, joka on kantanut sen yli maailmanlaajuisten rajojen joihinkin maailman arvostetuimmista myymälöistä.

Takaisin kuusikymmentäluvulle, Roberto Martínez Cortés ja Pilar Martínez Sanjuan luoivat brändin, joka lähti nuorten tyylikkästä pukeutumisesta liikkeelle. Viisi vuosikymmentä, La Coruñan kaupungista, Nanot ryhmä käyttää edelleen samaa tietotaitoa, joka on nyt siirretty jo toiselle sukupolvelle.


César Santos, nykyinen toimitusjohtaja kertoo lisää:


"Nanot on toiminut vuodesta 1960. Silloiset perustajat näkivät mahdollisuuden rakentaa liiketoimintaa, joka perustuu osaamiseen. He alkoivat tehdä vaatteita lapsille. 


Tekstiilialan perinteestä on aina apua yritystoiminnassa. Toimittajien sijaan on oltava sekä osaamista että taitoja, ja sinun täytyy olla parempi siinä, mitä teet joka päivä. Mutta meidän tapauksessamme, Galician alkuperä oli sattumaa."


Ryhmää johtaa nyt toinen sukupolvi. Miten yritys on muuttunut sinä aikana?"Kyllä, yhtiötä hoitaa perustajien perilliset: johtoryhmässä on kymmenen veljeä ja sisarta, jotka kaikki pitävät tärkeimmät virat käsissään.

 
Nanot on kasvanut jatkuvasti, mutta hyvässä järjestyksessä, ja seuraaien sukupolvien haltuunotto yrityksessä oli luonnollinen siirtymä."


 
Konsernilla on kaksi tuotemerkkiä, Nanot ja Karpi. Mikä nämä kaksi erottaa toisistaan?"Molemmat tunnistaa meidän henkilökohtaisesta tyylistä tehdä laadukkaita, virheettömiä tuotteita jotka on suunniteltu lapsille. Ne täydentävät toisiaan: Nanot tarjoaa enemmän muodollista tyyliä, kun taas Karpi on enemmän casual tyylinen."



Yrityksen sivuille täältä

Popular Posts