Love Paris

Camper rakastaa Pariisia. Selkeä ja yksinkertainen, tämä painokas ilmoitus julistaa maailmalle 20 vuoden jalkinesuunnittelua Ranskan pääkaupungissa.

Konsernin rakkaustarina juontaa juurensa syksyyn 1992, jolloin tuotemerkki avasi ensimmäisen liikkeen St-Germain-des-Présin sydämessä. Vuonna 1995 tuli toisen boutiquen aika Le Maraisiin. Viisi vuotta myöhemmin, se osui Quartieriin, joka on tunnettu ylellisistä kaupoista, kun se aloitti kolmannen liikkeensä osoitteessa numero 16, rue du Faubourg Saint-Honoré.

Juhlat alkoivat 30. syyskuuta Pariisin muotiviikolla. Camper järjesti tapahtuman sen Faubourg Saint-Honorén kauppaan, johon osallistui yli 300 vierasta, sekä tuotemerkin perustaja Lorenzo Fluxà ja hänen poikansa, Miguel Fluxà, joka nimitettiin hiljattain pääjohtajaksi.

Camper käytti tilaisuuden esittää kevät-kesä 2013 kokoelmaa ja sen kampanjan "Love Paris", joka kannustaa sosiaalisten verkostojen jakamaan kuvia ja kiintymystä brändiä kohtaan Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa. Camper kampanja yhdistää myös kauppoja seitsemässä suurkaupungeissa - New York, Madrid, Barcelona, Lontoo, Berliini ja Milano. Näinä erityisinä "LoveDays" päivinä, jotka jatkuu loka-ja marraskuussa, Camper kutsuu vierailemaan kaupoissa ja jakamaan pariisilaisia kokemuksia voittaakseen palkintoja.

Camper on luotu vuonna 1975 - Inca (Mallorca), Camper pyörittää nyt yli 300 kauppaa. Nämä sijaitsee 59 eri maassa.

Popular Posts