Muotimessut


Erinomainen show, Moskovan Messut ovat alkamassa jossa vahvistetaan myös Espanjan muodin globaalia imagoa Venäjän markkinoilla.

Ajankohta: 26.2.-01.3., 20. Collection Premiere Moscow (CPM).

Paikka: Moskocan Expocentre, jossa muotiyhtiöt esittelevät syksy / talvi 2013-2014 mallejaan.

Tapahtuma on johtava muoti-messu Venäjällä ja entisen Neuvostoliiton tasavalloissa, sen viimeinen näytös yhdisti 1520 tuotemerkkiä yli 36 maasta, ja 19250 ostajan näyttely alue oli 54250 neliömetriä.

Yhteensä paikalla on 38 Espanjan valmistemerkkiä, miesten-, naisten-ja lasten vaatteet jotka edustavat 44 eri tuotemerkkejä, kuten Alba Conde, Brunella, Escorpion, Guitare, Isabel de Pedro, Rosalita McGee, Torras ja Viriato, Florentino, Punto Blanco ja Agatha R. de la Prada, Bobolin, Condor, Foque, Calzados Eli ja Garvalin.

Neljän päivän tapahtumaan kuuluu myös CPM - Kids catwalk - tämä klassikko osa Moskovan tapahtumaa - missä espanjalaiset merkit esittelevät iloista, värikästä lastenvaatteiden kokoelmaansa. Kuusi tuotemerkit osallistunee tänäkin vuonna: Mayoral, Condor, Bobolin, Foque, Sanmar ja Bambine Bebé.

Espanjalaiset yritykset ovat vahvasti sitoutuneet Venäjän markkinoille. Kymmenen viime vuoden aikana he ovat osallistuneet aktiivisesti ​​Collection Première Moskova tapahtumaan - se on lisännyt heidän asemaansa markkinoilla sekä edistänyt Espanjan imagoa.

Venäjä on ensisijainen kasvu kohde Espanjalaisen muodin alalla ja kymmenesosa vaatteista meneekin Venäjän vientiin. Tammi-marraskuussa 2012, espanjalainen tekstiili vienti nousi 172 miljoonaa euroa edellisvuoteen verrattuna jolloin kasvua oli 19%.

Popular Posts