PAZ Rodrìguez - kidswear


Neljäkymmentä vuotta kidswear -liiketoimintaa harjoittanut PAZ Rodriguez on ollut johtava tuotemerkki vauvojen vaatetuksessa ja tulevaisuuteen suuntautuvalla lähestymistavallaan sekä vakavaraisuuden tuomalla kokemuksella. Alvaro Toubes kertoo mistä oikein on kysymys:

 
Kaikki alkoi vuonna 1970, kun perustaja PAZ Rodríguez perusti yrityksen pieneen työpajaan Vigo Galiciassa, tuottaakseen vauvan vaatteita josta hän oli haaveillut.


Alkuaikoina oli vaikeat olosuhteet, mutta yhtiö sai jostain hillittömän energian ja kyvyn luoda vaatteita, jotka sopivat ajan vaatimuksiin.
Brändin arvot


"Olemme käyttäneet tunnollista lähestymistapaa tuotteisiin ja asiakkaisiimme yli 40 vuotta, ja haluamme pystyä jatkamaan vielä toiset 40 vuotta tehden samaa. Asiakkaat luottavat meihin, koska me päivitämme malleja joka kausi, joissa yhdistyvät mukavuus ja tyylikkyys lapsille sekä käytännöllisyys vanhemmille.


Kaikki tuotemerkin tuotteet tehdään Espanjassa. Meillä on työntekijöitä lähes 90 Vigossa, jossa voimme valvoa jokaisen vaatteen alusta loppuun ja tekemään kaikki kriittisimmät vaiheet itse: suunnittelu, kudonta, kuvio leikkaus ja viimeistely. Muut toimet tehdään freelancer asiantuntijoilla, jotka ovat aitoja taiteilijoita ja ovat työskennelleet kanssamme vuosikymmeniä.


Mitä erikoista on kankaissanne ja materiaaleissa joita löytyy teidän kokoelmistanne.


PAZ Rodríguez, vauvat ovat malliemme ydin, joten käytämme korkealuokkaista 100% puuvillaa kevään / kesä mallistossa ja 100% erittäin-hienoa merinovillaa syksy / talvi mallistossamme. Tarjoamme myös 100% dralonia syksy / talvi malleihin, koska se ovat hypoallergenic materiaalia ja tekee vaatteista huolehtimisesta niin paljon helpompaa vanhemmille.


Kun olemme huolehtineet turvallisuudesta ja mukavuudesta pyrimme varmistamaan, että jokainen vaate on hieman erikoinen, joten teemme kirjontaa ja virkkaamme käsin kuvioita, kaikki tapahtuu Espanjan käsityöläisten toimesta, ja se lisää lämpöä ja eleganssia, joka määrittelee brändin.

Popular Posts