Ski Muoti

Oletpa hurahtanut rinteisiin tai aloittelija, sinun skivaatteet pitäisi aina olla etusijalla.

Jos lasketteluvaatteet ei ole tarkoituksenmukaista, tai ne ei lämmitä tarpeeksi, saatat näyttää hieman poissa olevalta palellessasi rinteessä. Siihen on syy miksi parhaat laskettelijat ja lumilautailijat näyttävät aina niin mukavalta ja rennoota.


Nykyään voit hankkiä rinteille päällysvaatteet jotka on sekä toiminnallisia että muodikkaita samaan aikaan.


 

On aika ottaa askel hiihtohissin tyyliin ...

Tekniset vaatteet on tärkeä elementti selviytyä kylmässä ilmastossa.Muista kuitenkin sovittaa hiihtovaatteesi sen mukaan missä päin maailmaa olet. Esimerkiksi hiihto Amerikassa vaatii paljon lämpimämpiä vaatteita kuin hiihto Euroopassa. Niille, jotka ovat epävarmoja siitä, mitä ostaa, aina kannattaa kysyä ja etsiä teknisiä neuvoja.


Ne eivät saa olla näkyvissä, mutta pohjakerros pukeutuminen on olennainen osa ​​vaatekaappia. Joko perus neutraaleissä väreissä, tai voit kokeilla rohkeita värejä ja omituista grafiikkaa. 


Ski takit ja housut ovat rinteen niitit, jossa voit todella loistaa ja näyttää muoti kyvykkyytesi. Trendinä tällä hetkellä on mitä kirkkaampi sitä parempi; keltaiset, vihreät ja siniset ovat tällä hetkellä hyvin suosittuja rinteillä.Suojalasit ovat toinen välttämättömyys varmistua siitä että näet riskit, lasket turvallisesti ja pystyt tekemään päätöksiä selkeästi.


After ski-asu
Tekniset vaatteet kuivuvat nopeasti kuiviksi ja olet taas seuraavana päivänä rinteillä. Mutta After ski-asu voi olla jotain muuta.


Kerrospukeutuminen on avain tässäkin koska haluat estää olevasi hikinen tanssilattialla.


Leggingsit ovat hyvä paikka aloittaa, joihin voit lisätä sukat tai säärystimet.


Korkokengät ei ole paras mahdollinen koska liikut jäällä ja lumessa matkalla menoihin - sen sijaan voit investoida hyviin Moon Bootseihin. Kuuluisat saappaat ovat must!


Mittasuhteiltaan ylimitoitettu Neule toimii aina, voit vetää sen päälle ja pois helposti, kuten ponchot. Kokeile myös Navajo-vaikutteista lookkia, joita on nähty Isabel Marantin syksyn / talven catwalk Showssa. Valitse ison neuleiden kanssa shearling-vuoratut kaulukset, rohkeaa grafiikkaa ja elinvoimaisia sävyjä piristykseksi kylmällä säällä.


After-ski on täydellinen tekosyy liioitella pukeutumisessa.  Villavat hatut, huivit ja lapaset, jotka voit piilottaa laukkuun kun olet tanssilattialla.Vinkkejä mitä laskettelu vaatteissa tulee etsiä:


Tuuletusaukot - Yleensä sijoitettu käsivarren kuoppiin, nämä ovat hyvät niille päiville jos lämpötila nousee.

 
Vetoketjut ja saumat - Varmista, että ne ovat vedenpitävät tai sinetöity, sillä kaikki voivat päästää veden sisään.


Taskut - ne kaikki ovat tärkeitä koska suojalasit, MP3-soittimet ja hissiliput tarvitsevat kodin, ja tasku on paikka johon ne on helppo laittaa säilytykseen.


Huppu - Tarkista, onko huppu kiinteä vai irrotettava. Jos hupussa on karvareunus, voit ottaa sen pois niin se ei kastu tai voidaanko se helposti kuivata?


Hihat - Varmista, että takin hihansuut ovat säädettävissä ja vedenpitävät, ja että ne sopivat lumi käsineisiin, riippuen siitä käytätkö niitä ylä tai alapuolella hihan.


Älä unohda


Hyvä kypärä voi asentaa luottamusta ja varmistaa turvallisuuttasi.

Popular Posts