Eroon selluliitista

Espanjassa voi hyökätä tehokkaasti selluliittia vastaan käyttämällä monia kauneuspalveluja ja samalla estää muodostumasta uusia rasvakertymiä.

Fountain klinikka tarjoaa VelaShape käsittelyä, jossa yhdistyvät neljä tekniikkaa: radiotaajuus, infrapuna, tyhjiöhoito ja hieronta. He tarvitsivat kahdeksan hoitokerran jakson ja jokainen kestää noin 45 minuuttia, kerran viikossa.  


Yhteystiedot: c / Pinar, 15-17, 10 28006 Madrid
clinicadelafuente.es
___________________________________________________________________________________

Carmen Navarro keskukset ovat suunnitelleet monimutkaisen järjestelmän päästä eroon paikallisista rasvakertymistä joita on ollut vaikeampi poistaa, yhdistämällä neljä eri tekniikkaa: kavitaatio, laser, akupainanta ja sähköstimulaatiota


Näiden käsittelyiden kanssa saavutetaan tuloksia jolloin rasvakertymät ovat poistuneet  ongelmallisilta alueilta kuin reidet tai vatsa.  

Hoitoon tarvitaan viisitoista kertaa, kaksi kertaa viikossa. Hinta: 300 / 5 hoitokertaa.

carmennavarro.com 
____________________________________________________________________________________
  
Hedonai esittelee henkilökohtaisen kehon muotoiluun sopivan hoitomuodon kunkin potilaan tarpeisiin, missä eri tekniikoilla vähennetään selluliittia, tehdään ravitsemuksellisia ohjelmia ja käytetään eri hoitomuotoja

Hoitokustannukset ovat noin 820ja se sisältää henkilökohtaisen ruokavalion ja kymmenen hoitokertaa tai useamman yhdistetyn hoidon.

hedonai.com 
____________________________________________________________________________________

Yass & Co ehdottaa hoitoa kevään lähtölaukaukseksi, mukaan kuuluu lymfaterapiaa, vartalon kuorinnat ja RF selluliitti hieronta.  

Hinta: 110
Yhteystiedot: Avda Diagonal 604, Barcelona.
 
yassandco.com 

Popular Posts