Hiukset ja iho

Huolehdi hiuksista ja ihostasi oli ne sitten normaalit, paksut, ohuet tai värjätyt. 
Mitkä ovat siten juuri sinun tuotteesi ja miten niitä tulee käyttää?
Normaalit hiukset ovat kadehdittavan vahvat ja joustavat. Mutta sillä on myös kääntöpuolensa: voimakkuus saatta olla suuri vihollinen, aiheuttaen pörröisyyttä. Normaalit hiukset imee jopa 40% enemmän kosteutta kuin hienot hiukset, joten älä kaihda kävelyä ulkona sadepäivinä..

Miten hoidat niitä? Hiukset reagoi voimakkaasti hoitoon. Paksujen hiusten hoitoaineet sisältävät polymeerejä, jotka pehmentävät hiuksia ja vähentävät pörröisyyttä. Rasvahapot kosteuttavat hiuksen kuidut ja näin ne ovat paremmin linjassa, joka helpottaa harjaamista. Hiukset ovat pehmeät ja sileät pidempään.

Hiuksissa on vaikea säilyttää kampaus? Onko puute volyymissa joka on suurin vihollinen? Jos tiedät mitä tarkoitan eli sinulla on hienolaatuinen hiuslaatu. Se on joustavampi ja heikompi kuin paksut hiukset. Joten vaikka sinulla on helppo saada haluttu kampaus se ei säily hiuksissa pitkään.

Miten hoidat sitä? Nyt pitää saada rakentavia aineita eli polymeerin määrä pesun aikana ratkaisee ja hiusten kuohkeus. Hoitoaineet elvyttävät ultrankevyitä hiuskuituja ja estää paakkuuntumisen eli takut. Hoito ylläpitää täydelliset hiukset koko päivän, älä unohda muotoilutuotteita joista löytyy ainesosia, jotka sitovat ja ylläpitävät voimakkuutta.

Väri kylpy... nyt väriä hiuksille. Mutta väriaineet muuttavat kemiallisen rakenteen hiuksessa. Ne
menettää kiiltoa ja ne kuivuvat, niistä tulee huokoiset ja haavoittuvat.

Miten hoitaa värjättyjä hiuksia? Värjätyille hiuksille on olemassa paljon hoitotuotteita. Ne luo läpäisemättömän pinnan hiukseen, sen suojaksi. Se ei ole kuitenkaan pysyvää, mutta kestää seuraavaan pesuun. Värin haalistumisen estämiseksi tuotteet sisältävät silikonia, joka tuo hiuksiin kiiltoa ja auttaa säilyttämään värin kauniina pidempään....uskoa voi ken haluaa...

Popular Posts