Jalkineet kävelivät Madridin Catwalkilla


Espanjalaiset suunnittelijat kokoontuivat esitellemään syksy / talvi 2013-14 kokoelmiaan Madridiin.57. Mercedes-Benz Fashion Week Madrid - on laajin ikkuna Espanjan muotimaailmaan - tapahtuma järjestettiin 18-22. helmikuuta. Viiden päivän tapahtuma, 42 merkittävimpää suunnittelijaa ja uusien suunnittelijoiden kokoelmat syksy / talvi 2013/14.
Maya Hansen aloitti Úrsula Mascarón kanssa luodakseen täydellisen lisän hänen "Edelweiss" kokoelmaan. "Maya ankleboots antlersprint" on pitsinilkkuri 16 cm korkojen kera sekä koristeltu vastaamaan hänen catwalk asuja.


Suunnitteluryhmää Ailanto oli jälleen uskonnut kenkien asiantuntemuksen Magritille, joka on tuottanut herkkiä 70 luvun tyylisiä ja naisellisia kenkiä.

Nuori brändi Murciasta, Iphigenia, on yhdistänyt voimansa Ion Fiz ja Moisés Nieto kanssa. Sexy boot-sandaalit, mokkasiinit korkealla-kantapäällä ja hienovaraiset nilkka sandaalit olivat Ion Fiz n demi-couture kokoelman valintoja, kun taas Moisés Nieto malleja ilmestyi suurina, patentti-nahkaisina väri-sekoituksineen .


Miguel Palacio ja Hoss Intropia joita Espanjalainen muoti brändi tuottaa ja välittää maailmalle toi näytille mallin joka oli valmistettu metallisin-viimeistelyin.


Sara Colemanin ja mustat Lodin nilkkurit, joissa oli sisempi kiila ja fluoresoivat yksityiskohdat toi hänen futuristisen näkökulman sähköiseen asukokonaisuuteen.


Pilar Burgos luomus oli terävä silkki-vuorattu korkokenkä joka kuuluu Martin Lamothen kokoelmaan.


Duyos, voitti L'Oréal palkinnon Best - Designer viime MBFWssä, esitti hopeat salonki kengät, Cuplé.

Popular Posts