Asuste trendien päivitys

Helpoin tapa päivittää vaatekaappia on lisätä uusi asute. Tällä kaudella, suunnittelijat päivittävät vanhoja klassikoita luodakseen uusia, jotka voi nostaa varusteet uusiin korkeuksiin.

Korut on aina viimeistelemässä asusteet. Tänä keväänä kaikki katseet suuntaavat ylisuuriin korvakoruihin. Toinen kesän must-have on aurinkolasit. Kehykset on koristeltu graafisin kukka kuvioin ja värikkäin sävyin.

 

Jalkineet lupaa myös upeita uusia ideoita kokeiltavaksi. Jo kauan sitten, ajattelimme, että  gladiaattori sandaalien aika on päättymässä. Mutta ei niin nopeasti! Gladiator sandaali on palannut kostamaan, uusi polvenkorkuinen boot tyyli on nähty Altuzarralla, Versacella ja Proenza Schoulerilla. Paksut pohjat ovat toinen vahva trendi 2013. Rakastamme odottamattomia muotoja ja pienimmätkin yksityiskohdat näkyvät. Nämä uudet pohjat ovat hyvä tapa lisätä korkeutta ulkonäköön.

Kevät 2013 myös tuonut mukanaan paljon uusia käsilaukkuja. Vaikka on olemassa monia eri tyylejä ja kokoja, joista valita, ylivoimainen painopiste on koossa. Sen pitää olla tarpeeksi suuri kuljettaa iPadiä, mutta tarpeeksi pieni huomaamattomasti työnnettäväksi kainaloon.

Popular Posts