Opiskelija budjetti - miten säilyttää tyyli?

Rahat menevät oppikirjoihin.. tylsää, eikö? Opiskelu ajan kulut kasaantuvat, ja ne eivät juurikaan jätä mahdollisuuksia iloisempaan puoleen elämää.

Jos olet kuten me, estetiikka ei ole vain pinnallinen ylimääräinen ominaisuus. Se voi auttaa innostamaan ja motivoida arkeen. Onneksi on joitakin ajatuksia siitä, miten elää muodikkaasti eikä lisätä silti velkaa. Tässä muutamia vinkkejä siitä, miten pysyä tyylikkäänä opiskelija budjetilla:


Voit aloittaa analysoimalla vaatekaappisi. Selaile mitä sellaista sieltä löytyy jotka voit laittaa myyntiin mm. nettihuutokauppaan sen sijaan, että säilyttäisit niitä käyttämättöminä. Minimoimalla kaappisi sisältö mieti samalla miksi vaatteet jäi käyttämättä, onko se huonossa kunnossa? Väärä väri? Onko kangas outo?


Varmista, että otat huomioon nämä asiat ennen uusien vaatteiden ostamista. 


Ideat:- Analysoi vaatteita joita rakastat: nämä kohteet tuovat tasapainoa elämäntapaasi ja ulkonäköösi. Etsi samanlaisia ​​ominaisuuksia tulevissa ostoksissa.- Kokeile kerrospukeutumista: elvytä vaatekaappia parikytkemällä asioita joita normaalisti et ole yhdessä pukenut.
-Mieti mukavuutta fyysistä ja psyykkistä tasoa.


Törsää mutta säästä


Ihmisille, joilla ei ole sokea rakkaus Balenciagan kankaisiin tai Jil Sandersin linjaan saattaa tuntua kohtuuttomalta laittaa 150 euroa vaatekappaleeseen.  

 
Kun ohitat Outlet myymälöitä saatat kävellä onnesi ohi. Vapauta itsesi jos sinulla on toimipaikat lähellä sinua, ne ovat hyviä paikkoja etsiä edullisia vaihtoehtoja. Jos olet kierrätyksen ystävä, mikä voi olla hyvä idea opiskelu aikana, piipahda silloin tällöin kirpputoreilla.


Ideat:
- Pidä pieni budjetti ja pysy siinä.- Hintavertailu: käytä hintavertailu sivustoja ja varmista ettet osta kalleinta. - Kauden loppu ale:t: Useimmat kohteet myydään pois nopeasti, mutta paljon vaatteita tulee myyntiin kesäkuussa / heinäkuussa (kevät) ja joulukuussa / tammikuussa (Syksy).
Seuraa alennusmyyntejä.
-Tilaa uutiskirjeitä: Voit saada yksinoikeudella kuponkikoodeja tai ilmoituksia ale-myynnin alkamisesta.
-Tee itse koruja. Helmiä löytyy edullisesti netistä, ja ne on helppo pujottaa vaijeriin tai nahkanauhaan.

Lisää Vinkit


→ ikkuna ostokset voi olla yhtä tyydyttäviä. Okei, ei oikeastaan. Mutta vaatteiden selaaminen tietokoneella on josku omakin pakkomielle.


→ kysy ilmaiset näytteet! Tulet hämmästymään, mitä voit saada vain kysymällä myynti tiskillä. Useimmiten tämä toimii ihonhoito ja hajuvesi osastoilla.


→ Halpakauppaketju ovat täydellinen hintatietoisille. 

 
→ Tee se itse! Muuttamalla vanhoja vaatteitasi tai luo vaatteita tyhjästä yhdistelemällä vanhoja. Nämä ovat edullisia tapoja saada uniikkeja vaatteita. 

Popular Posts