Stailaus vinkki kesään

Koska on lähes kesä on paras aika ajatella kesän vaatteita ja muotivirtauksia. Olemme onnekkaita kun meitä hemmottelee kaikki hämmästyttävät suunnittelijat luomuksillaan. Ja tietysti ei voi olla huomaamatta kaikkia uusia ihanuuksia kaupoissa.
Tällä kertaa, kesän kokoelma perustuu kauden suuntauksiin. Tapoja muotoilla kesän asuja löytyy monia. Tässä pari minun suosikkia kesäiseen kokoelmaan!


1.Aloitetaan ensin vekkihame mekosta, joka on täydellinen kesän tilaisuuksiin. Lisäsin rohkeasti kultaa rannekkeen ja floppy hatun, joka teki asusta täydellisen merelle tai brunssille. Voisit käyttää tätä cocktail tilaisuudessa, iltapäivällä merimaisemissa tai jopa illallisella lisäämällä joitakin koruja ja asusteita siihen.


2.Musta ja nahka on klassinen, ajaton yhdistelmä. Musta nahka mekko onkin enemmän kuin täydellinen antaen ärtyisää, mutta tyylikästa tunnelmaa. Kuluneet yksinkertaiset hopea korut ja asusteet tarvikkeet täydentävät tällaistä vaatekokonaisuutta kesäpäivänä vaikka kaupunki olosuhtessa, koska se ei ole vain mukava, vaan myös elegantti ja tyylikäs. 
 
3.Kynnet! Ja neon värit, jos mahdollista tietenkin. Neon on yksi suurimpia trendejä jotka jatkuvat kesään. Yksinkertainen neon kynsilakka voi työskennellä päivän aina iltaan. Väri tulee olemaan täydellinen kaikkien asusteiden kanssa, myös yksinkertaisten asujen kuten farkkujen ja t-paidan kanssa!


4.Tummansininen väri on aina ollut suosikki, eikö se ole sitä? Sen löytää lähes kaikesta ja se lisää tyylikkyyttä kaikkiin varusteisiin. Laivastonsininen raitapaita ylös (ei napit kokonaan ylös) ja beige hame, niin olen varma, että tämän ihanan asun kanssa erottuu ja se näyttää hyvin rennolta. 

Popular Posts