Uusi värikäs nahantäyteinen linja Carmenilta

Carmen on työskennellyt tämän uuden linjan löytämiseksi heinäkuusta 2012.
Kokoelma on synkkä kuten väritkin, jotka koostuu enimmäkseen mustan, tummansinisen ja suklaanruskean värisävyistä. Punainen on olennainen osa kokoelmaa jossa on espanjalaiset juuret, ja lila on naiseuden lopullinen väri, nämä tarjoavat kevyempiä aksentteja kokoelmaan.


Kaksi erillistä suuntaa, ensimmäinen geometrinen ja metallinen ja toinen enemmän kukkainen.

Kankaat ovat ylellisiä, odottamattomia yhdistelmiä erilaisia kuvioita sekä eklektinen sekoitus maskuliinisen ja feminiinisen sekä klassisen ja nykyaikaisen välillä.


Kokoelmaa täydentää laaja valikoima nahkaosia. Siluetteja keskittyen vyötäröön ja lantioon, pehmentäen hartiat - toimii sekä päivällä että yöllä.


Tämä on kokoelma naisille, jotka ovat naisellisia, rauhallisia, voimakkaita, ajattomia ja syvästi espanjalaisia. Kokoelma tulee olemaan myymälöissä syyskuussa.


Carmen March aloitti uransa muodin parissa tehden yhteistyötä Duyos & Paniaguan ja Javier Larrainzarin kanssa kunnes hän aloitti Egotherapyn ja Juanjo Olivan rinnalla vuonna 2000.


Vuonna 2004 hän debytoi soolona Pasarela Gaudissa ja syyskuussa 2005 Cibeles Madrid Fashion Weekillä. Tammikuussa 2008 hän aloitti Atelier Calle de Puigcerdà Madridissa ja helmikuussa 2009 hän avasi liikkeen. Syyskuussa 2009 hän esitteli kokoelmansa New Yorkin Fashion Weekillä.


Vuonna 2005 Carmen nimettiin Glamour-lehden "Best National Designer". Syyskuussa 2006 hän sai L'Oréal palkinnon "Best Collection" ja Marie Claire palkinnon "Best New Designer". Lokakuussa 2007 hän sai "Best National Designer" palkinnon.

Popular Posts