Lyhyt hiustyyli on tämän kesän trendi!

Unohda pitkien hiusten kasvatus! Lyhyet hius tyylit ovat tämän kesän uusin trendi. Yksi hienoimmista uudessa tyylissä on sen yksinkertaisuus. Levitä hieman Volumising moussea ja hiuslakkaa ja sinulla tyyli tuossa tuokiossa.

    
Lyhyet hiukset on mm. Agyness Deyn tunnusomainen tyyli. Hänen lumoava tyyli kertoo siitä, että lyhyiden hiusten ei tarvitse etsiä maskuliinista tai maanläheistä tyyliä. Vaan ne voi olla hyvin viileitä lyhyitä malleja.

    
Tänään, lyhyet kampaukset omistavat naiset eivät ole vain vakuuttavia, vaan myös söpöjä ja herttaisia. Takana ovat ajat, jolloin naisten lyhyet hiukset nostattivat skandaalin. Asenteet muuttuivat ensimmäisen maailmansodan jälkeen jolloin naiskuva muuttui jatkuvasti.  Modernit ideat voitti ja naisten hiukset kuvasivat elintapoja. Coco Chanel oli yksi uranuurtajista lyhyessä hius muodissa. Hän oli paitsi legendaarinen lyhyiden hiusten kannattaja ja vaalia mustaa väriä, mutta on myös aktiivisesti edistänyt naisten itsenäisyyden edistymistä. Hänen muotisuunnittelunsa tarkoitti istuvia mekkoja ja lyhyitä hius tyylejä.

    
Tänään suuret suunnittelijat kuten Lanvin, Chanel ja Balmain rakastavat lyhyitä hiuksia malliensa asusteena. Kampaajat leikkaavat hiukset lyhyiksi käyttämällä partaveistä. Ennen kaikkea he pörröttävät näyttäviä kampauksia ja jättävät hapsuja sinne tänne. Suunnannäyttäjinä on yhä enemmän tähtiä ja kuuluisuuksia ympäri maailmaa jotka hyvästelevät pitkät hiukset ja liittyät uuteen lyhyeen tyyliin.

 

Popular Posts