Villiä pyöristystä Hulavanteella

Liv Taylor
Nyt puhutaan joogan ja vatsatanssin lisäksi harjoituksista legendaarisella Hulavanteella.Personal trainerit suunnittelevat jo julkisuuden henkilöille treeni ohjelmia kuinka muokata kehoa. Vyötärö on aina seksikäs alue pukeutumisessa ja mitä istuvampi iltapuku sitä paremmin vyötärö tulee esille..
 

Mutta onko tosiaan mahdollista saada tuloksia rengasta pyörittäen ja näin vyötärön kapeammaksi?
Vastaus on kyllä, ja sillä on myös monia muita etuja elimistölle, (varsinkin vatsan ympärille ja vyötärölle ja tietysti sydämelle). Tämä tekniikka ei perustu pelkästään liikkeeseen vanteella ja se on osittain myös yhteydessä Intilaiseen tanssiin.
 
Alkuperäinen syntyperä on intiaanien tansseista. 

 
90% harrastajista on naisia, koska se on hyvin naisellista liikehdintää sisältäen lukuisia liikkeitä vatsan alueella.


Mitä fyysisiä etuja on vanteen käytöstä?

Se on erityisen hauskaa ja parantaa sydämmen terveyttä sekä motoorista toimintaa kehossa: koordinointi on enemmän kuin tärkeää. Pyöritys parantaa lihaskuntoa, mutta erityisesti pienentää vatsan ympärysmittaa.

 
Soveltuvuus kaikenikäisille?


Kyllä, ei ongelmia. Se on matalan intensiteetin toimintaa, mutta vaikeaa suurelle joukolle miehiä koordinaatio-ongelmista johtuen.


Ollakseen tehokasta täytyykö harjoitella monta kertaa viikossa ja kuinka kauan?


Kuten kaikelle liikunnalle täytyy tällekin omistautua tietyllälailla: kolme päivää viikossa riittää, mutta voit tehdä vähemmän, jos harrastat muuta liikuntaa.

 
Millaisia ​​harjoituksia voi tehdä?


Pääasia on säilyttää vanne liikkuvana. Osa liikkeistä voi olla aerobicia Jane Fonda tyyliin, mutta se rajoittaa renkaan liikkumista. Voit tehdä puoli-kyykkyä, kaikenlaista kääntyilemistä ja tanssi harjoituksia samalla.


Toisaalta on useita harjoituksia, jotka täytyy tehdä joogaten, ja käyttää rengasta vyötärön ulkopuolella pitämällä sitä pyörimässä käsissäsi tai maassa.


Kuinka paljon kaloreita kuluu?


Ei ole olemassa tutkimuksia, jotka ovat määrittäneet tätä, mutta sitä voisi verrata reippaasta kävelystä hölkkään. Noin 500 kaloria tunnissa korkeintaan, se kyllä riittää. 

 
Miten toimintaa löytyy Espanjassa?

 
Espanjassa on saatavilla opetusohjelmia, puhtaasti englanniksi.  Mutta kannattaa hyödyntää hyvää säätä ja voit harjoittaa vannepyöritystä ulkona vaikka uima-altaalla. YouTubessa on videoita joista voi oppia erilaisia liikkeitä aloittelijoille. 

Popular Posts