Jalkine muotoilua huipulta

Deux Souliers
 
Jalkine brändi Deux Souliers on saavuttanut kymmenessä maassa kolmella jalkine kokoelmallansa menestystä ja on saatavilla myös verkkokaupoista. Sen allekirjoitus tuotteissa on geometrinen leikkaus yhdistettynä nykyaikaiseen tyyliin . "Must -have " ajattelevat nykypäivän naiset ja myös miehet. Nunu Solsona, brändin taiteellinen johtaja kertoo enemmän projektistaan:

 

Mitä Deux Souliers tarkoittaa ja mitä löytyy käsitteen takana?- Se tulee substantiivista " Soulierin " , mikä tarkoittaa kenkää ranskaksi ja kakkosta. Joten se tarkoittaa yksinkertaisesti " Two Shoes " . Sloganimme kiteyttää filosofiaa : " Eteenpäin on helppoa edetä asettamalla yksi jalka toisen eteen. Kengät on kaikki mitä tarvitset ".
Kuka on Nunu Solsonan ja mitä toi sinut kenkä suunnittelun pariin?- Opiskeltuani muotia ja viettäessäni aikaa yhdessä mestari suutarien kanssa, aloin askarrella kenkiä ja työskentelin muiden merkkien tuotannossa.Valmistamme vain kolmea mallia, mutta reaktiot ovat olleet niin positiivisia, että luomisesta tuli minun suuri pakkomielle. Deux Souliers syntyi Barcelonassa vuonna 2010. Siitä hetkestä alkaen olemme tehneet monta pitkää päivää ja paljon kovaa työtä.

DS rakentaa siltoja käsitteistä, jotka lähtökohtaisesti saattaa tuntua olevan ristiriidassa keskenään, kuten käsityö ja avant - garde , klassismi ja samanaikaisuus ... Miten saavutatte tuloksen ?- Deux Souliers on inspiroinut jalkine klassikoista luoda ajattomia kokoelmia. Se tarjoaa nykyaikaisia ​​tulkintoja käsityötaidolle, tuo uusia värejä ja materiaaleja kuhunkin kokoelmaan, mutta aina säilyttää oman identiteettinsä.Onko kasvu mahdollista tässä filosofiassa ?- Kuten" hidas muoti " brändi , DS on luonut vastuullisen, edullisen vaihtoehdon, joka yhdistää" veneet ". Ja se on jalkine joka on 100 % valmistettu Espanjassa !Kerro meille ammattitaidosta jolla valmistetaan DS kengät.- Craft tekniikoita käytetään yksityiskohtien luomiseen, kuten vihkotaittoa reunojen maalaukseen ja viimeistelyyn, jossa käsityöläisen kädet ovat keskeinen osa prosessia.Ja materiaalit ?- Deux Souliers kengät on valmistettu naudan nahasta ja materiaalit ovat parhainta laatua.Sanoit että aloititte yksilöllistää jalkineiden malleja tilauksesta työpajalla. Tänään monipuolisuus on edelleen keskeinen osa brändin arvoja.- Kyllä, aluksi, monipuolisuus yhdessä suunnittelun kanssa oli yksinkertaisesti kustannustehokkaampi tapa tehdä tuotteita. Mutta yksilösuunnittelu käsite on minusta tarpeeksi mielenkiintoista voidaaksemme jatkaa tarjoamalla asiakkaille tätä personalisointi vaihtoehtoa. Se tarkoittaa että asiakkaat voivat valita useita versioita samasta mallista, joka on hauskaa ja hyvin suosittua tänä päivänä. 


Popular Posts