Shoppailua Espanjassa

Kansainvälisten huippumerkkien ja suunnittelijoiden; trendikästä, luovaa, perinteistä ja deluxe muotia; tuotemerkkejä, suuret ketjut ja uusimmat virtaukset suunnittelussa löytyy Espanjasta. Nauti loma päivästä tehden ostoksia Espanjassa.
 

Monissa kaupungeissa on kuuluisia muotiliikkeitä, ostosalueita ja houkuttelevia vaihtoehtoja. Espanjassa liikkeet ovat auki myöhään. Jos et tiedä mistä aloittaa, lue seuraavat ehdotukset, mistä löytää tärkeimmät kohteet.

Madrid on muodin näyteikkuna, jossa on tuhansia tyylejä, glamouria ja vaihtoehtoja muodin saralla. Haluatko kokea mieluummin uusimmat trendit? Käy silloin Calle Fuencarralilla ja aika lentää, kun tutkit sen monipuolisia vaatekauppoja. Niin ja älä unohda vierailla "Rastrossa", jossa järjestetään katu markkinat keskellä kaupunkia. Varmasti löydät sieltä jotain!

Barcelona, hienompaa ja boheemia muotia näyteikkunoissa viisi kilometriä kaupungin merkittävimmillä kaduilla. Näitä ovat Ensancheksen ympärillä Avenida Diagonal ja Paseo de Gracia, erittäin arvostettujen putiikkien alue. Innovatiivisia, avant-garde suuntauksia löytyy Góticonin ja El Bornin alueilla.

Santiago de Compostela, muotoilu ja perinteet löytyvät pääasiassa Ensanchen alueen ja vanhan kaupungin välillä, joka on Unescon maailmanperintökohde ja siellä asuu myös Galician alueen käsityöläisiä. Kun olet viettänyt päivän ostoksilla, huomaat, että se ei ole sattumaa, että monet suurimmat nimet espanjassa ovat kotoisin Galiciasta.

Bilbao, kaupat ympäröivät  Guggenheim Bilbaon museota. Ensanche alue ja Gran Via ovat muodin kehdot.

Valencia, muodikas kaupunki, jossa on helppo löytää viimeisimmät trendit. Colónin alueella ja kaduille on koottu kuuluisia suunnittelijoita, mutta suosittelemme myös kuljeskelua kaduilla joita ympäröi kaupungintalo ja katedraali - täältä löydät kauppoja, joissa perinteinen maku ja kuuluisa keramiikka Valencian tulee parhaiten esille.

Sevillassa voit pukeutua iloon. Tämä Andalusian pääkaupunki tuo vanhasssakaupungissa sinulle perinteisiä kauppoja joista voi ostaa käsitöitä ja tyypillisiä vaatteita, kuten huiveja ja flamenco asusteita. Kauppakeskukset, suuret franchising liikkeet ja yksittäiset tuotemerkit odottavat löytämistään.

Ostoksilla merinäköalalla ja samalla voit nauttia auringosta ja hiekasta. Voit tehdä tämän esimerkiksi Kanariansaarilla, jotka ovat kuuluja ranta muodista, Baleaareilla tai Costa del Solilla,  jossa erityistä syytä mainita Marbella.

Muoti Espanjassa on suurta. Jos haluat saada hyvän yleiskuvan omakohtaisesti, niin suosittelemme kokemaan Cibeles - Madrid Fashion Week (järjestetään vuosittain helmikuussa ja syyskuussa). Saat käsiisi viimeisimmät muodin suuntaukset, ja näet Espanjan kuuluisien suunnittelijoiden luomuksia kuten Custo Barcelona, Roberto Verino, Victorio y Lucchino, Manolo Blahnik ja Davidelfín, muun muassa. 

Popular Posts