Useimmat ihmiset näkevät roskat - Ecoalf näkee raaka-aineen

 Perustaja Javier Goyeneche, Eco-Lab Madridista kertoo ideastaan tehdä "kankaita uusille sukupolville".

-Mitä Ecoalf tarkoittaa ja mistä kaikki alkoi? Oma taustani on muotoilussa ja sain idean brändiin, joka voisi tehdä aidosti kestävällä tavalla muotia. Ecoalf on nimetty poikani Alfredon mukaan, koska olin etsimässä kankaita uusille sukupolville. Mutta palasin matkoillani hyvin pettyneenä, koska kankaat joita löysin olivat vain 15-18% kierrätettyjä. Ja sitten törmäsin ihanaan naiseen, joka asui eteläisessä kiinalaisessa kaupungissa Taichungissa. Hän kierrättää muovipulloja tehden mattoja ja siellä minulla oli hyvin erityinen tunne siitä, miten hän työskenteli. Hän ehdotti yhteistyötä ja nähdä, mitä voisimme saada yhdessä aikaan.

-Selitin epäilijöille kuinka aitoa sitoutuminen kestävään kehitykseen todella voi olla ja kuinka se ylittää nykyisen nousukauden koskien ympäristöystävällisiä tuotteita ...
Maailmassa on paljon teeskentelyä kestävyyden saralla. Olen aina hämmästynyt nähdessäni muotilehtien koreat "kestävää" vihreitä laukkuja hehkutukset. Mistä lähtien on vihreä tee jotain kestävää? Mukana on myös ollut valtava lisääntyneen luomupuuvillan kausi. Se on totta, että se  kestävämpi kuin neitsyt puuvillasta tehty tuote, mutta silti sato, joka on erittäin janoinen vedelle: tarvitsee lähes 5000 litraa vettä jokaista puuvilla kiloa kohden tuottaakseen sitä. Niin mikä on tulos? Puuvilla istutukset Kazakstanissa ovat kuivattaneet Araljärveä. Ja kangas, joka on 100% kierrätettyä ei ole sama kuin se, joka on 6% kierrätettyä. Ecoalfissa kaikki kierrätetään, ei vain prosentuaalinen määrä tuotetta. Se on meidän DNA. Syksy / talvi 2014-15, esitämme 38 kankaslaatua joita olemme kierrätettäneet ja kesällä 2015, noin 19 uutta lisää. Syksy / talvi 2015-16, voimme tuoda esille vielä 18 tai 19 uutta kangasta.

Osaatko selittää käsitteen "Tras humanity" ...
-sen loi copywriter Iñaki Martikorena. Kun aloitimme projektin, hän kertoi minulle, että eniten häneen vaikutti se, että kierrätämme verkkoja ja pulloja, mutta käännytämme roskat osaksi ihania tuotteita. Meidän konsepti on kuin manifesti, jossa todetaan, että hyväksymme sen, että ihmiset edelleen heittävät tavaraa roskakoriin, koska se on ihmis-luonne, mutta voimme joko polttaa ne, että piilottaa ne pois tai voimme muuttaa sen positiiviseksi ... Meidän manifesti kuluu: "Tällä kertaa, roska on hyvä uutinen".

 
Etiketit sanoo, että jokainen metri meidän kangasta on sama kuin 70 muovipulloa, Mutta puuvilla on luultavasti hankalin tehdä, koska käytämme jälkiteollista puuvillaa eri paksuisina ja meidän on tasattava ne ... Olemme parhaillaan tekemässä kolmea puuvilla-kierrätys hankeitta. Olemme juuri esitellyt kankaat Kevät-Kesä 2015, mikä on 40% kierrätettyä ja 60% orgaanista, ja se on jo näyttänyt aika hyvältä.

Popular Posts