Laatua ja aitoa espanjalaista luksusta - Cartujano

Vuonna 1877, FLUXA perhe perusti; Lottusse, Camper ja Cartujanon. Nämä merkit ovat säilyttäneet hienon Espanjalaisen käsityötaidon ja perinteet jalkineissaan ja työstämällä nahasta design tuotteita. Tänään, neljännen sukupolven Lorenzo FLUXAn  henki näkyy Cartujano brändissä, joka on saanut nimensä ja inspiraation Kartusiaani hevosista joita munkit kasvattivat Jerezissä 16 vuosisadalla. Yhdistelemällä tämän muinaisen perinnön kanssa taiteen, kulttuurin ja kulttuuriperinnön tuloksena on  ajaton nahkakenkä ja asusteet.

-Cartujano on brändi, jolla on pitkä historia ... Mitä se henkiin nyt?-90-luvun lopulla brändi ajettiin alas, voidaksemme keskittyä muihin hankkeisiin, jotka tarvitsivat silloin valtavaa omistautumista ja investointeja. Viime vuosikymmeninä on ollut selkästi kaksi kasvuun liittyvää tekijää joihin olemme kiinnittäneet erityishuomiota: alhaiset kustannukset ja ylellisyys. Perustamisestaan ​​lähtien, Cartujano on tuottanut ylellisiä tuotemerkkejä ja siksi meidän mielestämme on hyvä aika käynnistää brändi uudelleen markkinoille.-Parhaat ylellisyys tuotemerkki kokoelmat valmistetaan Espanjassa, koska siellä on leatherworking perinne, joka ulottuu sukupolvien taakse ja eripuolelle maata. Heillä on ikivanha asiantuntemus.


-Missä tuotteet valmistetaan?-100% Espanjassa! Miesten jalkineet Mallorcalla, naisten jalkineet Eldassa, käsilaukut ja tarvikkeet Ubriquessa. Cartujano haluaa olla osa tätä ylellistä ryhmää tarjoamalla tuotteita, jotka ovat huippulaatuista käsityötaitoa, materiaaleja ja brädissä näkyy Espanjan DNA ja hyvin espanjalainen identiteetti.


-Miten määritellään korkea laatu ja ammattitaito, jotka ovat tyypillisiä premium-segmenttiin?-esim. itse tuote -Nahkaranneke; materiaalit, pakkaus, yksityiskohdat, etc.- ja brändi-identiteetti. Meillä on myös myymälöiden asiakaspalvelu ja myymälöiden sijainti ylellisen korkea maailmassa, kuten Faubourg Saint-Honoré Pariisi, Jorge Juan Madridissa, jne. Pyrimme erinomaisuuteen kaikessa mitä teemme ja sanomme.


-Miten On Cartujano luettelo on järjestetty?-Meillä On Heritage kokoelma, jonka sisältö koostuu tunnetuimmista tuotteista, ja Contemporary kokoelma, jossa on enemmän uskallusta, trendier - malleja.


-Mistä suunnittelutiimi muodostuu?-Yhdessä työskentelee kolme suunnittelijaa ja neljä henkilöä, jotka koordinoivat tuotekehityks puolta.


-Jo ensimmäisellä kaudella on olemassa malli, josta on tullut Cartujano ikoni?-Kyllä, saappaat ja saapikkaat, sekä Giralda käsilaukku.


Kuvailkaa kevät / kesä 2015 kokoelmaa.-Se oli haaste, koska historiallisesti, Cartujano tuotteet olivat pääasiassa talveen kuuluvia, mutta koska meillä on loistava suunnittelutiimi, ajattelemme tehdä kevät / kesä 2015 kokoelman joka sisältää monenlaisia ​​tyylejä, materiaaleja ja sävyjä, ja ovat kiistattomasti Cartujanoa.


-Madrid, Pariisi, Lontoo ja Berliini ... neljä strategista tukipilaria yrityksen kansainvälistä painotusta ajatellen jo alusta asti.-Jos Haluamme olla kansainvälinen brändi, meidän on oltava läsnä parhailla kaduilla suurimmissa kaupungeissa. Lisäksi jos haluamme olla kansainvälinen ylellis tuotemerkki, Pariisin sijainti on välttämätön, koska se on kaupunkina jo globaalin pääoman luksusta.


-Renowned Arkkitehdit ovat suunnitelleet sisustuksen Cartujano myymälöissä, jotka muistuttavat hieman Camper Together liikkeitä... Mitä näissä myymälöissä on yhteistä ja missä määrin ne heijastavat kunkin brändin omaa tyyliä?-Sen sijaan, että yrittäisimme sopeuttaa tyylin jokaiseen kaupunkiin halusimme sopeutttaa Cartujano esteettiset arvot nävylle, liittyen brändiin. Kiitos yhteistyöstä tunnettujen arkkitehtien kuten Kengo Kuma ja Fernando Salasin kanssa, kaupat ovat visuaalisesti silmiinpistävän persoonallisia.


-entä markkinointistrategia, mitä uusia kohteita Cartujano harkitsee? Onko Multibrand kanava myös näköpiirissä?-tulevaisuudessa odotamme olevamme läsnä suurissa kansainvälisissä pääkaupungeissa, mutta lyhyellä aikavälillä, me keskitymme nykyisiin myymälöihin, tekemään asioita hyvin, parantamiseen, oppimiseen, ja tarjoamaan erinomaisia, laadukkaita tuotteita ja erinomaista palvelua.
Cartujano lähikuva:Päätoimipaikka: Polígono Industrial s / n, 07300, Inca - BalearesKaupat: Madrid, Pariisi, Berliini ja Lontoo.Web: www.cartujano.com
Popular Posts