Trash on hyvä uutinen


Black Eyed Peastin laulaja Will.i.am ja Coca-Cola Company aloittivat yhteistyön Espanjan kestävän vaatemerkin Ecoalf:in uudessa Miesten- ja Naisten vaatteiden kokoelmassa.

Tällä kertaa "Trash on hyvä uutinen". Joten sen takana kulkee iskulause ja käsite "Tras (h) umanity", Made in Spain. Visionääri Javier Goyenechen yhdistää kunkin kauden tuottamalla "kankaita uusille sukupolville". Monikansalliset yhtiot kuten Apple ja julkkisaktivistit kuten Gwyneth Paltrow ovat vain joitakin hänen fanejaan.

Viimeisin lisäys on Ekocycle, jossa laulaja ja Black Eyed Peastin perustajajäsen, Will.i.am, on lyöttäytynyt yhteen Coca-Cola Companyn kanssa  luodakseen tuotteita kierrätysmateriaaleista. He allekirjoittivat Ecoalf sopimuksen käynnistääkseen kokoelman Miesten ja Naisten vaatteille jotka on valmistettu käytetyistä muovipulloista. Espanjalais yrityksen kokoelma sisältää takit, puserot, tuulitakit, reput ja laukut. Nämä ylelliset mallit ovat myynnissä maaliskuussa Lontoossa tavaratalo Harrodsissa sekä sen verkkokaupassa ja Ecoalf;n Madridin myymälässä.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Popular Posts