Jutellaan miesten muodista!


Kun ihmiset sanovat, että Eurooppa on vuoden edellä muodissa Yhdysvaltoja, ne eivät ole väärässä. Espanja saattaa olla jäljessä joissakin asioissa kuten teknologian, teollisuuden ja lääketieteen saralla. Anyway, kun tulee puhe muodista, Espanjassa ja Euroopassa, on ne valovuosien päässä Usa:ta.  Joten tässä on minun perus-sääntö opas miehille miten tulisi pukeutua!

Euroopan miehet ovat metrosexualeja ja jo vieneet sen toiselle tasolla. Sikäli kuin housut ja farkut ovat menneet tiukemmiksi Espanjassa sen paremmin. On myös täysin hyväksyttävää, että ne ovat valkoisia tai kirkkaita värejä, kuten punainen tai vihreä.  Täsmää kirkkaan väriseen villapaitaan muuten hyvin ja mieluiten v-kaula-aukolla. Painetut t-paidat ovat myös ok, kunhan ne ovat tiukat, räikeät ja kertoo jotain naurettavaa. Laita huivi ja mukava takki sekä pariksi mukavat loaferit ja olet valmis.
 
 
Jos kaikki ihmiset rannalla näyttäisivät Daniel Craigilta, olisi täysin ok pukeutua pieniin uimahousuihin mutta....you know what I mean.


En ole koskaan hyväksynyt kuluneita urheilu lenkkareita joka päiväiseksi asusteeksi, enkä missään nimessä verryttelypukuja. Juuri nyt on todella suosittua pukea kirkkaan vaaleanpunaiset tai keltaiset lenkkarit. Se on ok, jos liikut. Ja viimeisenä vinkkinä: Älä koskaan käytä baseball hattuja tai collegeja.
 


Popular Posts