Made in Spain 2016

Syksy 2016, on pikantti yhdistelmä Espanjalaisia kenkiä kauneuden ja monipuolisuuden maasta, kunnioittaen käsityötä ja perinteitä. Ja mikä olisikaan parempi tapa esitellä niitä catwalkilla kuin flamenco-tyylin hohto.

Yhä useammat merkit ovat valinneet tuottamaan kenkänsä Espanjassa.  


Tietenkin, espanjalaisella luksusmallisto Loewella on aina ollut sen juuret siellä.  

Syksyn special on se, että se päivitti espadrillokset kohokuvioiduiksi nahkakengiksi.  


Ei ole mikään salaisuus että tolppakorkokengät ovat yksi suurimmista kenkä trendeistä  '16. Slip-on-and-go tyyli, joka on mm. Gigi Hadidin ja Rihannan jo tuttuja. Mutta miten tehdä se toimii omaan henkilökohtaiseen tyyliin?

Olitpa menossa rock-konserttiin tai tärkeään kokoukseen, löydät useita eri kenkiä markkinoilla jotka voidaan räätälöidä sopimaan sinun tyyliisi. Muistathan, että tyyli tulee olla enemmän rento kuin dressy - eli jos haluat käyttää kenkiä toimistossa, sinun kannattaa etsiä suljettu-toe muoto.

 
Vaikka vanhan koulukunnan sääntö ei ole käyttää avoimia toe kenkiä toimistossa, teräväkärkiset-toe muotoiset kengät ja pariksi terävät housut ja klassinen kauluspaita
. Toimisto tyyli on valmis.


Tyttö, joka rakastaa sekä Sex Pistolsia ja ylellisyystavaroita, Giuseppe Zanotti on suunnitellut tyylin juuri sinulle. Tasapainottaamaan ärtyisän näköistä kenkää, suosittelemme pitkää hametta ja yksinkertaista laukkua seuraksi

Popular Posts