Shopping in Costa del Sol - Malaga

Tyydytä kaikki materiaaliset toiveesi tehden ostoksia Malagassa, koska se on alueena kehittynyt viime vuosina shoppailijan unelmaksi. Matkailualan kasvu on johtanut alueelliseen spurttiin modernien ja trendikkäiden ostoskeskusten rakentamiseen, sisältäen huippumuodikkaat nimet ja perinteiset espanjalaiset myymälät. Ostospaikkana Malaga on hieno, trendikäs, kansainvälisten merkkien ja espanajalisuuden tyyssija. Pelkästään ei ole kyse shoppailusta nämä ostoskeskukset tarjoavat viihdettä koko perheelle. Monet ostoskeskukset pitävät sisällään myös monisaliteattereita, ravintoloita, baareja, keilaratoja ja muita kuluttajalähtöisiä tiloja.


Marques de Larios katu tunnetaan myös Calle Larios nimetystä Manuel Domingo Lariosista, espanjalaisesta aristokraatista. Kävelykatu on shoppailijan paratiisi ja sieltä löytyy joitakin viimeisimpiä muotiluomuksia kautta aikojen. Kansainvälinen brändikauppa kuten Massimo Dutti, Mango, jne. Ovat käynnistäneet muotishopit kadulla. Ihmiset voivat saada trendikkäitä asuja ja asusteita. Jos et ole kiinnostunut ostoksista, on alueella jo pelkästään katsomista historiallisella kadulla.Veronica valmistui syyskuussa 2004 Antequeraan, ja pitää sisällään suuren valikoiman kauppoja jotka myyvät elektroniikkaa, ruokaa ja vaatteita. Strategisesti sijoitettuna on kauppakeskus talot usein tunnettuja tuotemerkeistä kuten Berskha, Jennifer Antequera, Springfield, jne. Täällä on yli 65 myymälää. Paikassa on myös tunnettu hypermarket, Eroski.
Larios centro sijaitsee Avda De La Auroralla, tämä ostoskeskus avattiin vuonna 1996 ja se on kunnostettu vuonna 2003. Kaupallinen keskus koostuu neljästä kerroksesta, jossa on pelkästään kaksi kerrosta varattu pysäköintialueeksi jonne mahtuu jopa 1500 autoa. Kauppakeskus tarjoaa useita huippuluokan muotiliikkeitä kuten Zara, Massimo Dutti, United Colors of Benetton, jne.


Muelle Uno keskus myy kaikkea mahdollista: vaatteita, kenkiä, asusteita, koruja ja kalusteita. Se ei ole vain ostoskeskus, vaan se on täydellinen viihdekeskus, jossa on ravintoloita, kauppoja, tyylikäs kävelykatu ja upeat näkymät merelle. Global tuotemerkkejä kuten Helly Hansen, Lacoste, Deichmann löytyvät täältä.


Tyylikäs Plaza Mayor Leisure Park avattiin vuonna 2002, ja se on erittäin miellyttävä ostosalue, joka sisältää kaikki suuret nimet maailmanlaajuisen muotialan puitteissa kuten Zara, H & M, Mothercare, Massimo Dutti jne. Keskuksessa on elokuvateatteri sali, monen keittiön ravintolat ja se isännöi myös monia mielenkiintoisia tapahtumia säännöllisesti.

 

Popular Posts